tiistai 17. kesäkuuta 2014

Ainakin yksi hyvä kokemus päivässä, Flaksin kohdalla enemmänkin, mutta myös paljon unta

Flaksi on maanantain ja tiistain aikana käynyt Fannin ja Fridan mukana pienillä metsälenkeillä. Hienosti selviää vaihtelevassa maastossa. Olen yrittänyt osittain kuskata neitiä sylikyydillä, mutta tämä neiti ilmoittaa kyllä ponnekkaasti ääneen oman mielipiteensä asiasta, eli juoksemaan olisi aina vaan päästävä. Touhun ja tohinan välillä neiti syö hyvin ja nukkuu runsaasti. Öisin ei turhia heräillä.
 Kun Frida oli tasapainoillut rungolla, ei Flaksi suinkaan valinnut sitä helpointa reittiä ja alittanut puunrunkoa, vaan ponkaisi sen yli.

 Hihnassa kävely on hieman haastavaa vielä, koska hihna lähinnä vain ärsyttää ja kutittaa. Mukana tullaan kovaa kyytiä ilman hihnaakin.

 Vieraskoreuden karsiuduttua punteissa roikutaan hetkittäin kiinni. Näissä tilanteissa Fanni on oiva apu, koska Fannin sana on laki.

 Pitkämielisesti Fanni suhtautuu Flaksiin erityisesti ulkoilmassa. Sisätiloissa asiaa on vielä hieman harjoiteltava.


Sisällä Flaksi on ollut enemmän yhdessä Fridan kanssa. Frida on yrittänyt pyytää Flaksia jo leikkiinkin. Fridan leikki äänitehosteineen on vaan sen verran rajua, että se taitaa olla ainoa asia, jota Flaksi tässä vaiheessa hieman pelkää. Voisitko sinä vastustaa tätä hurmaavaa leikkikaveria?

Vaikka oman lauman koirien kanssa ei ihan vielä leikitä, vaan tutustutaan rauhassa ja harkiten, on Flaksilla ollut hyviä leikkikavereita matkan varrella. Flaksi tapasi maanantaina villänderit Ruksin, Crossin ja Nopsan. Kiitokset leikkituokiosta! Allaoleva kuva: Viivi Snellman
Jännä nähdä, jääkö Kleni-isän perintö kahdella tassulla vilkuttaminen elämään myöhemmässä vaiheessakin? Jos osun oikeaan kohtaan paikalle, koitan takuuvarmasti vahvistaa taitoa. ;)

Arjen askareisiin on kuulunut mm. suihkuun tutustuminen:
Ei temppu eikä mikään tuo pesulla käynti! Niinkuin ei myöskään kynnenleikkuu. Sen aikana Flaksi nukahti. :D


Unkarilainen ystävämme Zsofi lähti tänään kotiin koirineen ja jatkamme arkea oman lauman voimin. Saimme vierailusta muistoksi hienot uudet tyynynpäälliset!

Flaksi kasvaa silmissä, erityisesti korvien osalta!
Flaksin kasvussa olennaisena osana mukana on Pentu Nutrolin, jota Flaksi nauttii päivittäin. Haluamme varmistaa Flaksin dokosaheksaeenihapon saannin; onhan se aivojen ja silmän verkkokalvon solujen tärkein rasvahappo! Korvien lisäksi kasvatamme aivoja :) Fiksusta ja hoksaavasta neiti näppärästä tehdään siis vielä fiksumpaa. ;)



2 kommenttia:

  1. Hahaa! Veikkaan, ettei vilkutusta tarvitse paljoa vahvistaa ja jos tarvii, Reiman vilkutuskouluun voi aina tulla!

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, että opettaja on valmiina! :)

    VastaaPoista