maanantai 18. huhtikuuta 2022

Hyvää pääsiäistä!

 Olemme viettäneet pääsiäistä rauhassa kotosalla. Saimme Roopen tänne Flaksin seuraksi. Kiitos käynnistä ja tuliaisista iskä ja äiti! Pääsiäinen on siis kulunut koirien kanssa hallilla treenaillen ja kotona hengaillen. Paljukin on lämmennyt pitkästä aikaa. Kävipä Heinikin meitä moikkaamassa, kiitos juttuseurasta ja kevään ensimmäisistä orvokeista!Flaksi pääsi pitkäperjantaina Patrician käsittelyyn. Normaaleja pikkujumeja lukuun ottamatta kaikki oli hienosti. Kotoiltu on siis varsin rennoissa tunnelmissa.
Meininkiä lisäsi hieman toinen koira. Flaksin piti aluksi kurmottaa Ropsua, että poika tietää paikkansa. Roope ottaa kiltisti nartun äksyilyt vastaan. Kumpikin kuitenkin selvästi nauttii seurasta, ja erityisesti lenkit mennään ihan eri meiningillä kuin ainoana koirana. Ropsu etsi aluksi Fridaa eri puolilta taloa, mutta nyt poika näyttää hoksanneen, ettei mummelia enää ole.


Roopenkin mielestä hallilla käyminen on ihan parasta. On hupailtu tekemällä pikkupätkiä ja juoksemalla frisbeen perässä. 


Teemu on tehnyt köpöttelyaksaa Flaksin kanssa. Ihan hienosti Flaksi irtoaa ilman liikettäkin.Minä kävin Flaksin kanssa Sannin treeneissä keskiviikkona. Ensi keskiviikkona uudestaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti