sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Flaksi ja kety epiksissä

 Kävimme eilen Flaksin kanssa Lauran ja Remun World Agility Open -matkaa varten järjestetyissä tukiepiksissä. Olin ensin vähän talkoilemassa ja sitten kirmasin Flaksin kanssa. Palsolan Mikko oli tuomarina. Kirmasimme saman radan kolmesti. Ensimmäisellä kierroksella Flaksi varasti radalle kahdesti.  Sitten sain neidin pysymään paikalla, ja pääsimme matkaan. Muuten meni ihan kivasti, mutta ennen keppejä ollut hyppy suoritettiin väärin päin. Keskimmäinen kierros onnistui parhaiten. Siitä video alla. Flaksi pysyi lähdössä ja yhtä pientä ohjaajan rytmiryppyä lukuun ottamatta kuviot napsahtivat kivasti kasaan. Ja siitä ohjausrypystä seuranneesta 360-pyörähdyksestä ei tullut kieltoa, koska Flaksi ei olisi voinut vielä siitä kohdasta seuraavaa hyppyä suorittaa. Saimme siis nollan, jolla olimme 9 sadasosan erolla toisia. Puomin osuma olisi voinut olla parempi, mutta keskitytään nyt silti onnistumisiin - monta hienoa irtoamista ja itsenäistä työtä Flaksilta! Kolmannella kierroksella Flaksi yritti taas mennä liian aikaisin radalle.  Pääsin nillittämään, lähtö uusittiin, ja sitten matkan varrella sattuikin jo heti ensimmäisen putkeen menon kohdalla möhläys, mutta se keppejä edeltävä tilanne saatiin kuitenkin korjattua. Viimeinen veto alemmalla videolla. Kiitos videoista Sari ja Heini!







Yhteistyömme sujui jopa yllättävän hyvin ja siitä jäi hyvä fiilis. Ehkä uskaltaudumme jossain kohtaa ihan virallisiin kisoihinkin, aika näyttää. Ei kuitenkaan vielä pääsiäisen aikaan, Flaksilla on meinaan fyssarikäynti edessä pitkäperjantaina. Kotiin oli mukava palata, kun isäntä oli leiponut pullaa.




Siivoilin tänään pois Fridan häkin, vaatteet ja pannat. Flaksi vaikuttaa hieman alakuloiselta ja näyttää nyt tajuavan, ettei Frida enää palaa kotiin.  Fridan tassunjäljetkin ovat jo hävinneet pihasta, mutta eivät sydämistä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti