tiistai 22. helmikuuta 2022

Viikko onnistuneesta leikkauksesta

Isännän polvileikkaus sujui hyvin. Mikä onni ja ilo! Uusi eturistiside saatiin siis rakennettua ja kierukka kursittua kokoon - onneksi, muuten siitä olisikin kuulemma jouduttu poistamaan 3/4 osaa. Nyt on viikko kivuliasta toipumista takana - onneksi päivä päivältä tulee hieman edistystä tilanteeseen. Vaikka jalalle ei saakaan varata painoa ensimmäiseen neljään viikkoon, on kuntouttavat jumpat jo käynnissä ja niissä voi huomata pientä edistystä ja jalan liikeratojen laajentumista. Kyllä se tästä, hitaasti, mutta varmasti. Tässä vaiheessa mukavin ja kivuttomin asento jalalle on edelleen kohoasento. Ja kylmähoitoa annetaan ahkeraan.  Kaikesta huolimatta täällä on oltu pääasiassa ihan hyvällä tsemppifiiliksellä. Vain hetkittäin meinaa iskeä ketutus ja alakulo. On tietoisesti kiinnitetty huomiota pieniin hyviin ja kauniisiin asioihin, esimerkiksi kukkasiin. Niitä on tarkoituksella ollut talossa hetken aikaa reilun puoleisesti.











Teemu on siis pötkötellyt pari viime viikkoa pääasiassa pedissä. Somessa on tullut kulutettua aiempaa huomattavasti enemmän aikaa. Ja Flaksi on alkanut tekemään pieniä hassuja tilannekatsauksia!








Frida-mummokin esiintyi.
Minä olen pyörittänyt huushollin hommia ja koirien lenkityksiä. Olenpa käynyt Flaksin kanssa muutamaan kertaan hallillakin. 







Saimme juoksumaton lainaan, ja nyt seuraavana projektina olisi opettaa Flaksi ravaamaan siinä. Neiti on jo tassutellut paikallaan olevan maton päällä ja syönyt namia pyörivän maton vieressä. Ei vaikuta toistaiseksi kovinkaan järkyttyneeltä. Vielä on kuitenkin matkaa sujuvaan lenkkimenoon matolla. Tavoitteena on pitää Flaksi edelleen hyvässä fyysisessä kunnossa! 

Hieman erilainen hiihtoloma on nyt meillä kuin mitä suunniteltiin. Ei tullut nyt sitä odotettua Oulun reissua. Katsotaan viikonloppuna livestreamia ja kannustetaan karsintoihin osallistuvia kavereita.  Ostinpa lomatekemiseksi  Bananagramssin, vielä ei tosin ole ennätetty pelaamaan. Ehkä huomenna?


Kiitos isälle ja äidille avusta juoksumattoon, kuntopyörään (Teemun polven kuntoutukseen tulevaisuudessa), ovenkahvaan, katon lumiin, rikkinäisiin villasukkiin ja paleleviin sormiin liittyen. Kiitos kun kävitte! Ropsu kävi siis eilen merkkaamassa paikkoja  ja moikkaamassa tyttöjä. Käyntinne piristi!

Myöskin ihanien treenikavereiden videopuhelu treeneistä piristi kovasti polvipotilaan mieltä. Pääsipä ainakin jollain tapaa mukaan maanantain valkkutreeneihin! Ja Irene Erling ilostutti  ja lähetti tämän hienon kuvan Flaksista WAO-karsinnoissa.



Lumityöt meinaavat ottaa hetkittäin vähän voimille. mutta teen osissa. Ainakin tulee kuunneltua monta kirjaa! 



Nyt olen lumenluontitauolla. Kohta taas kolanvarteen! Tsemppiä kaikille lumitöissä kuntoaan kohottaville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti