tiistai 8. helmikuuta 2022

Elämä yllättää

 Eikä aina pelkästään positiivisesti. Viimeiset postaukset ovat olleet iloista tykitystä tulevista karsintakisasuunnitelmista ja hyvin sujuneista agilitykisoista. Lauantaina tulikin sitten yllätys ja stoppi harrastukseen ainakin hetkeksi. Koira on edelleen huippukunnossa, mutta tällä kertaa ohjaaja valitettavasti teloi itsensä WAO-karsinnoissa niin pahasti, että maanantaina on edessä polvileikkaus. Oikean jalan eturistiside on poikki, kierukka palasina ja sivusiteetkin ottaneet osumaa. Onni on Sporttiturvan hyvä vakuutus, jonka turvin Teemu pääsi suoraan kisapaikalta lauantaina magneettikuvaukseen. Alla oleva video näyttää, mitä tapahtui. Kaksikko starttasi päivän viimeiselle radalle hyvistä asemista Hollannin kisamatkaa silmällä pitäen. Sitten tuli este numero neljä, käännös, jossa kenkä hieman lipesi alta, pieni liukastuminen, joka johti isoon polvivammaan. Kyllä harmittaa, surettaa, ottaa päähän. Mutta ei auta. Tästä on mentävä vain yli. Olemme kiitollisia saamastamme avusta kisapaikalla ja lukuisista tsemppiviesteistä kun tilanne on somessa avattu.


WAO-karsintojen ensimmäinen rata olikin hylly, kun Flaksi pitkästä aikaa karkasi possumaisesti radalle ja hyppäsi ensimmäisen hypyn väärin päin, koska ohjaaja ei kerennyt asemiin. 




Tiimin ihka ensimmäinen snookers-rata ikinä toi kuitenkin 40 pistettä plakkariin. Suunnitelma oli siis onnistunut. Hyvistä asemista lähdettiin epäonniselle viimeiselle radalle. 


Nyt on sitten peruttu kisailmoja ja hotellivarauksia ja etsitty tuuraaja treeneihin. 



Maanantain ortopedireissun jälkeinen postaus kuului näin:

"Ei. Ette päässeet meistä kisakentillä lopullisesti. 😜 💪 Lääkäristä toivonkipinää siis. Rikkinäinen eturistiside korvataan entistä paremmalla jänteellä ja mytyssä oleva kierukka kursitaan kokoon maanantaina. Sivuristisiteiden pitäisi toipua itsestään. Kuntoutus alkaa jo ennen sitä. Karsinnoissa ja halli-SM:ssä saatte olla rauhassa 🤭, mutta jos kaikki hyvin menee, kiusaamme teitä taas jo elokuun SM-kisoissa! 🏃🐶🔥 Niin että ei muuta kun eteenpäin. Kiitos tsempeistä ja avuntarjouksista kaikille!"


Mielensäpahoittajan sanoin: Eilen oli eilen ja nyt on nyt. Pitää vain oppia olemaan. 

Don´t watch the clock. Do what it does: keep going!

Ei auta muuta kun hengittäen. Pienin askelin luottaen huomiseen. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti