sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Vapaa valinta elämäntapahtumien suhteen ei aina ole sinun eikä minun

 Anna tapahtua sen, mikä kuitenkin tapahtuu. Tätä läksyä on taas treenattu viikon verran. 

Isännälle ottaa koville paikallaan oleminen ja emännälle koko ajan liikkeessä oleminen. On meinaan tuota lunta tullut nyt jo mielestäni ihan riittämiin. Lisäksi olen yrittänyt huolehtia Flaksin kunnollisille lenkeille päivittäin ja mummelin omilleen. Teemu on yleensä huolehtinut Flaksin pisimmät lenkit. Juoksemaan kymppiä minusta ei ole, mutta teen parhaani. Olen myös opetellut Flaksin jumpista huolehtimisen. Torstaina missasin revontulet, koska nukahdin kasilta. Lähes joka ilta olen kömpinyt sänkyyn viimeistään ysiltä. Voice of Finland -illat muodostavat "pakollisen" tarpeen pysyä hereillä hieman pidempään. Kaikesta huolimatta, ihan hyvin täällä pyyhkii. Olemme onneksi pysyneet terveinä (vaikka altistus taas kohdalleni osuikin) - joten Teemun leikkauksen huomenna pitäisi onnistua. Peukut ja varpaat pystyyn, että kaikki sujuu hyvin ja kierukkakin saadaan pelastettua!


Flaksi on liikuttavan hyvä sairaanhoitaja. Ensi viikolla vien tytsyn hallille ja kokeillaan, mitä saamme yhdessä aikaan. Ainakin treenaamme kontakteja. Nyt on oltu ihmiskontakteja välttäen kotosalla ja ihasteltu tulppaaneja. 








Osuipa viikonloppuun ihan hyviä lenkkihetkiäkin. Lauantaina jopa auringonpaistetta.




Tästä huolimatta ja tämän yli. Eteenpäin. 

Kun elämä antaa sinulle sata syytä murtua ja itkeä, näytä sille, että sinulla on tuhat syytä nauraa. Iloa ystävänpäivään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti