torstai 24. helmikuuta 2022

Surullisten uutisten päivä

 Olipas ikävä lukea uutisia aamulla. Täällä meillä kotona ei siis ole jo moneen kertaan todettua kurjuutta kummempaa, mutta voi tuota Ukrainan tilannetta. Hiljaiseksi vetää. 

Alla Teemun koipi. Leikkaushaavat niitteineen ovat ihan siistejä. 

Uutisten seuraamisen lisäksi täällä on siis paranneltu koipea ja korjattu ruotsin kokeita. Minä olen parina päivänä putkeen tehnyt oikein pitkän kaavan mukaan lumitöitä. 

Lisäksi olen lenkkeillyt koirien kanssa ja käynyt Flaksin kanssa hallilla treenailemassa. Frida on joutunut nyt tyytymään kotona leikkimiseen.


Välillä on ulkoiltu hyvinkin kauniissa säässä ja maisemissa ihan kotikulmilla. Sitten onkin taas ollut niin kamala tuuli ja viima, että lenkkeilystä ei ole nauttinut oikein kukaan.

Ei tarvinnut lähteä pohjoiseen lunta ihailemaan. Ihan sitä on riittämiin omassa pihassa.





Tuo valtava lumen määrä on haastavaa metsäneläimille. Täällä yrittävät ruokkia peuroja. Flaksin mielestä ruokintapaikka oli kyllä hyvinkin epäilyttävä. Meidän tontin laitamilla pyörii  seitsemän peuran porukka. Eilen aidan viertä viiletti rusakko kettu perässään. Ja hangesta johtuen aidat eivät oikeasti enää kohta pidättele myöskään koiria. Tarkkana saan siis olla. 
Juoskumattoprojektikin etenee. Flaksi kävelee jo pieniä hetkiä matolla. Vielä on matkaa siihen, että saadaan pidempikestoista treeniä aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti