sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Viimeistelykisat kisattu

 Halloween tuli taputeltua leivosten muodossa. Töissäkään ei tänä vuonna tehty kuin vähän kuvishommia asian tiimoilta. Viikonloppu vierähti mukavasti kotosalla. Isäntä opiskeli ruotsia ja minä tein vähän kotihommia sisällä ja ulkona äänikirjaa kuunnellen.

Kotihommissa apurina oli Frida-mummeli. Frida oli kannoilla sekä imuroidessa että puutarhahommissa. Frida on kyllä varsinainen puutarhatonttu.
Flaksi nautiskeli sunnuntaiaamujumpan ajan rapsutusten lisäksi uudesta ankasta. Lelupalkinto JANKKin kisoista oli selvästi mieleinen. 


Eilen kisattiin siis viimeiset kisat  Janakkalassa ennen Norjan kisareissua (jos korona sellaisen suo). Ai että miten kivoja vauhtibaanoja Ranskasta tuomaroimaan saapunut Nicolas Renaud ja hieman lähempää paikalle kurvannut Reetta Pirttikoski olivat loihtineet. Renaudin radalla Flaksi paineli pitkäksi ennen ja jälkeen puomin luultuaan, että niin kuului tehdä. Puomin jälkeinen hyvällä itsevarmuudella suoritettu hyppy aiheutti hylkääntymisen.

Reetan radalla kartturin kepeillevienti ei ihan lähtenyt ensi yrittämällä. Mutta mikä keinu ja takaakierrot! 





Se hieno rohkea Reetan hyppärin kepeillevienti ei sitten olekaan videolla. Flaksin hyppärin voittonolla jäi tallentumatta kun sekä kenneltytön kännykkä että livestream kyykkäsivät yhtä aikaa. Rata oli kyllä oikein nappisuoritus!

Strömbergin Sarilta saatiin näin hienoja kuvamuistoja kisoista. Ajoissa on ohjaaja lähtenyt takaakierrosta liikkeelle!





Koko viikonlopun saimme nauttia hyvästä säästä. 



Perjantaina kävimme Fridan kanssa "mökkeilemässä" tuolla metsätontin puolella. 
Viikkoon on mahtunut enemmänkin agilitya ja ohjaajan kropanhuoltoa. Alkavalla viikolla on vuorossa Flaksin kroppa. 

Akatemian syyskauden viimeissä treeneissä oli nollarataharjoitus. Meidän kaksikko ahkeroi ketylle karkkia taituroimalla radan nollana toisella vedolla. 



Jennan ja Sannin kanssa on luotu talvikaudelle treenitavoitteet. Flaksin taidot alkavat olla jo melko hyvät, mutta ainahan sitä löytyy osa-alueita, joita vielä tuunailla paremmaksi ja vahvemmaksi. 

Työstetään ainakin seuraavia:

PUOMI: erilaiset poistumiset edelleen, erityisesti sivuhyppy, putki - puomi -erottelu

KEINU: ohijuoksu ilman rytmitystä

HYPYT: takaakierron vahvistus edelleen, takaakiertoserpentiinit (väliin inni, että erottelut säilyy), kovavauhtiset innit, myös puomin jälkeen

PUTKET: vedot (poikkarityyppiset), umpikulmaan survonnat, putkeen viistotyöntö voimakkaan liikehäiriön kanssa, putkesta takaakiertoon/ saksalaiseen, sanalliset vihjeet putken jälkeen

LÄHTÖ ja treenien rentous kisavireeseen. Siinähän sitä on taas mitä puuhastella.

Loppuun vielä treenivideota sekä Sannin että Jennan treeneistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti