sunnuntai 3. lokakuuta 2021

JAUn medikisaavien seuramestarit 2021 Teemu ja Flaksi

 

Tänään kisattiin viimeiset vuoden tärkeimmistä kisoista, JAUn @jarvenpaanagilityurheilijat seuramestaruudet! 🥳 Meiltä kisasivat @flaksimus Teemu ja Flaksi medikisaavissa ja kety Fridan ja Roopen kanssa minisennuissa. Kaikilla oli huisin hauskaa! 😁 Peris-parka ei päässyt puhtaasti maaliin ohjaajan toilailuista johtuen, Frida-mummukka kipitti ilman rimoja sennukisan kakkoseksi ja Flaksi nappasi seuramestaruuden (vaikkakin varasti kyllä radalle....)! 💪🔥Lisäksi Teemu äänestettiin vuoden seurakaveriksi. 😘🥂 Hyvä meidän joukkue! Lämmin kiitos kaikki ihanat seurakamut, mikäs sitä on harrastaessa parhaassa seurassa!








Olin niin hämmästynyt Fridan kakkossijasta, etten ymmärtänyt mennä palkintojenjakoon paikalle vaan puputin vaan tyytyväisenä pihalla salaattia. Frida sai kuitenkin rottansa ja ohjaaja suklaansa. Roope palautui kotiinsa Nurmaalle. Vaihdoimme koiran kassilliseen valmiiksi pakastettuja puolukoita ja Rahulan rehun koiranherkkuja. Lämmin kiitos äiskä ja iskä!






Syksyn väreistä on nautittu kotipihassa ja Ojangon kisareissulla. Sieltä tuli eilen vain kokemusta Flaksille kolmen hyllyn ja yhden keppivitosen verran. Flaksi-possu varasti kerran radalle ja siitä hieman hämmentyneenä ohitti renkaan, yhdellä radalla olisi tarvittu enemmän jarrua ettei väärä putki olisi kutsunut ja yhdellä ohjaaja sortui yliohjaamiseen. Vitonen tuli siitä, että Flaksi ei yllättäen pujotellutkaan keppejä loppuun saakka. Mutta yksikään rima ei tippunut Ojangossa ja monta hyvää kuviota oli radoilla.






Agilityn lisäksi on tehty tärkeitä vartiointihommia ja omenapiirakanpopsintaa.






Eihän nuo videot nyt suoritusjärjetykseen osuneet. Mutta siinä ne on.  SM-nollat ensi elokuulle on kaikesta huolimatta jo kasassa, mutta rankingin 300 pisteestä puuttuu vähäsen. Pisteitä on nyt 299,94 - aina pitää olla jotain tavoitteita. ;) Vaikka meidän pitikin juuri opetella sitä ilman tulostavoitetta kisaamista. 

Pistetään vielä parit treenivideot. Nyt on tehty kepeille ultimatehäiriöitä. Ja treenattu isojen tyttöjen juttuja valkuissa. 





Tämän viikon ihmetyksen esittelee seuraava video. Mitähän jännää ensi viikko tuo tullessaan?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti