maanantai 25. lokakuuta 2021

Syysloma - oli ja meni!

 Syyslomaviikko meni nopeasti. Aloitimme lomailun kotosalla - agilitya, ystävän vierailua, puunkaatoa (kiitos iskä ja äiti!), nopeasti hujahtaneita päiviä. Keskiviikkona ajelimme Laukaaseen mökkeilemään. Melko koleasta säästä ja vesisateesta huolimatta päivät hiljaisuudessa tekivät hyvää. Sieniä kerättiin tällä kertaa maltillisesti. Nyt on suppilovahveropiirasta, -keittoa ja -lasagnea täksi viikoksi. 












Neroa ja Afoakin käytiin moikkaamassa. Siinä on kyllä hauska kaksikko!

Laukaassa oli maassa valkoista ja etelässä näimme hieman aurinkoakin tiistaina. Sangen vaihtelevat lomasäät siis.




Loman lopettajaisia vietettiin kisojen merkeissä Liedossa.  Eikä missä tahansa kisoissa, vaan ATT:n hyvän mielen kisoissa. Aamunaurut ja kivat ja vauhdikkaat radat tarjoili Jessi Landen. Naurut siksi, että tuomarin autoon oli kotipihassa livahtanut perheen kissa - oli ollut aikamoinen säikähdys havaita asia kesken ajomatkan Turun motarilla (onneksi ei sattunut mitään!). Jessi on varmasti ensimmäinen ja ainoa kissan kanssa agilitya tuomaroimaan lähtenyt henkilö! Seikkailija-Bruno palasi hyvissä voimissa elävänä legendana kotiin.

Ketyn epäilevästä asenteesta ja kommentoinnista huolimatta Flaksi näytti, että kierroksista viis, lähdöt voi hoitaa kohtuullisen hyvin! 💪 Neito teki muutenkin hienosti hommia. 💎 Niin ohjaajakin @flaksimus 😘 - eka radalla paketti pysyi hyvin kasassa koko ajan 🥇, tokallakin kokolailla ja vasta viimeisellä radalla rohkeasti kokeiltu takaaleikkaus (ei se siitä 😅) sotki koko paketin. 0, hyl, hyl. Reppuun jäi paljon onnistuneita asioita, harjoiteltavaa, kivoja kohtaamisia, merkintä kisakirjaan ja kolme hienoa kommenttiraitaa sisältävää videota. Nyt on taas se 300 rankingpistettä kasassa toukokuun loppuun saakka.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti