sunnuntai 15. elokuuta 2021

Emännän kanssa kisoissa

 

Flaksilla oli tänään outo kisareissu - kaksin emännän kanssa. Reissussa ei ole oikeastaan muuta mainitsemisen arvoista kuin kolme onnistunutta lähtöä ja sählingistä huolimatta hyvä fiilis. Saimme molemmat eilen tehosterokotteet. Minulle ei tullut jälkiseuraamuksia, mutta Teemu oli niin väsyksissä aamulla, että päädyimme kisoihin kaksin Flaksin kanssa. Hauskaa oli, vaikka radoilla sattui ja tapahtui. Eipä mitään sujuvaa tykitystä toki voinut odottaakaan, sen verran pitkä aika on siitä, kun olen Flaksin kanssa mitään ratatreeniäkään tehnyt, ja niin kovaa neito kulkee, ettei meikäläisen töppösillä etene riittävän  nopeasti eikä taidot riitä ennakoivaan ohjaukseen. Ei kuitenkaan kolaroitu radalla, ja kivaa oli, vaikka välillä sainkin napakkaa palautetta suoraan ranteeseen. Teemu jatkakoon kuitenkin Flaksin kanssa - jotenkin paljon sujuvampaa on tuo eteneminen niin. 







Kuvat on Ojangosta Jennan ison kentän treeneistä ja videot Jennan treeneistä Akatemialta ja  JAU Areenalta uusitulta matolta Maijun ison kentän treeneistä. Maijun treeneissä kulki hienosti! Jennan treeneistä saatiin kotiläksyksi keppitreenejä. 











Kukat kukkivat edelleen komeasti, mutta usvaiset aamut ja illat tuovat syksyn tuntua. Arki on pyörähtänyt käyntiin ihan hyvin. Kyllä se tästä. Päivä kerrallaan.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti