sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Ei se siitä

 Taannoisen JAUn valmennusryhmän vitsikäs kisamotto piti kutinsa tällä kertaa oman seuran kisoissa. Vielä ei ollut onnistumisen ja puhtaiden nollaratojen aika. Ensimmäinen rata oli agilityrata - sillä onnistui puomin käännös jonkinlaisella osumalla ja keinu (ei tosin yhtä mallikelpoisesti kuin viime viikonloppuna). Myös kepit sujuivat hienosti - ja Flaksi kurvaili kivasti mukana Riikka Kankaisen suunnitteleman radan käännöksissä. Lähtö oli kuitenkin kiehuva, haastava ja huono. Se kostautui heti radan alkuun riman pudotuksena. 


Toisen radan, hyppärin, lähtö oli sentään vähän parempi. Mutta lähtöä pitäisi kyllä nyt saada kuosiin ja malttia palautella, jotta kisoissa voisi toimia levollisin mielin sekä koira että ohjaaja. Hyppärin alku lähti rullaamaan hienosti ja tiukoin käännöksin - harmillisesti Flaksi ei irronnut toivotusti putken jälkeiseen takaakiertoon ja lopulta radan tuloksena oli hylly. Kisavideot saimme ihanilta seurakamuilta - kiitos Sirpa ja Heidi! Hyppärin videossa on sama rata kahdesta eri suunnasta kuvattuna.


Ei siis muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä! 😜 Seuravaksi kaksikko lähtee kokeilemaan kisaonneaan Lohjalle.


Vapun vietto sujui rauhallisissa tunnelmissa. Koleasta säästä huolimatta korkkasimme ulkoruokailukauden parvekkeella kahvitellen ja lounastaen. 

Kävimme tutkailemassa kevään etenemistä pihassa ja lähiluonnossa. 















Frida-mummeli osallistui pihahommiin käpyä heittämällä ja hakemalla. 



Se on sitten toukokuu - toivottavasti oikein timanttinen sellainen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti