perjantai 14. toukokuuta 2021

Kangasvuokkoja bongaamassa

 Kävimme helatorstain ajelulla vanhempieni luona Nurmaalla - kiitos kestitsemisestä! Retken yhtenä tavoitteena oli bongata kangasvuokkoja. Ja löytyihän niitä! Voi että ne ovatkin kauniita!










Ihastelimme myös äidin kukkasia. Meillä pohjoisrinteessä kasvit kasvavat hieman eri tahtiin. 










Nappasimme mukaamme Roopen etelänlomalle. Jätkä onkin innoissaan päivystänyt pihassa. Sisälle saa ihan houkuttelemalla houkutella. Lämpimän sään takia on voitu pitää parvekkeen ovi auki, ja koirilla on mahdollisuus kulkea sisään ja ulos omaan tahtiin. Tytöt päätyvät nopeammin parvekkeelle tai sisälle ja pehmeisiin peteihin, kun taas Ropsu haluaa olla ulkona.



Tällä viikolla on myös treenattu agilitya. Ensin kooste Sannin treeneistä ja sitten Jennan treeneistä. 


Kyllä sitä keinuosaamista on - vaikka toki sitä on vahvistettava, jotta taidot saadaan esiin myös kisavireessä.

Lisäksi viikkoon on kuulunut kevään etenemisen tarkkailua ja emännän ja Flaksin huoltoa. Emäntä pääsi akupunktioon Akupunktiopisteeseen Lauralle ja Flaksi eläinfysioterapeutti Patricia Hirnin käsittelyyn. Flaksin lapa oli ottanut hieman osumaa keppeihin törmäämisestä, mutta muuten neito on hyvässä kunnossa ja keho vaikuttaa kestävän hyvin treenaamista ja kisaamista. Jatkamme siis samaan malliin sekä treenien, kisojen, lenkkien, jumppien että levon suhteen. 


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti