sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Äitienpäivän kisakuulumisia

 




Postauksen alkuun Irene Erlingin ottamia treenikuvia Akatemialta. Iloisella meiningillä on treenattu! 

Tänään LÄGIn kisoissa avattiin vihdoin nollatili. Ekalta Salme Mujusen agiradalta tuli nolla, sij. 6. Uusi kokemus Flaksille - ikinä ei ole jäänyt nollalla kolmatta sijaa heikommalle sijalle. Useimmiten nolla on merkinnyt voittoa. On siis ollut aikamoista flaksiakin hetkittäin radoilla matkassa. Tänään muut olivat radalla sujuvampia, taitavampia ja nopeampia! Flaksin lähtö oli hankala ja kiehuva ja keinu todella hidas. Hienosti ohjaajalla kuitenkin piti pää odottaa keinun oikea paikka ennen koiran vapautusta jatkamaan rataa. Kisavire ei siis mennyt ohitse kriteeristä - jes! 

Myös toiselta radalta, hyppäriltä, tuli nolla, sij. 2. Tupla siis plakkarissa! SM-nollissa sellainen oli kyllä jo etukäteenkin. Mutta ainahan se on kiva onnistua peräkkäisillä radoilla. Jälleen lähtö oli todella haastava ja Flaksi riekkui ja räyhäsi. Ohjaaja palautti koiran kertaalleen kuitenkaan lähtöhyppyä ohittamatta. Kepeillä Flaksi törmäsi lopussa aika pahan näköisesti keppiin, jokin rytmirikko ilmeisesti. Koko rataa ei ihan nähnyt livestriimistä,  mutta hienosti näytti kulkevan sen minkä mukana pysyin. Ja Flaksi liikkuu kuulemma ihan puhtaasti, joten toivottavasti ei satuttanut itseään. Onneksi keskiviikkona on edessä Patrician tsekki. 

Viimeinen rata, agilityrata sekin, päätyi myös nollatulokseen. Kaksikko kirmasi siis triplan. Viimeiseltä radalta napsahti myös voitto. Lähtö oli jälleen haastava, mutta ohjaaja piti hyvin päänsä ja sai Flaksin teutaroitua kovista kierroksista huolimatta odottamaan. Salmen agiradoilla ei ollut ollenkaan puomia. Keinu oli ensimmäistä keinua parempi. Rataprofiilit ei taitaneet olla ihan ohjaajan lemppareita, mutta hyvää harjoitusta ja hienostihan niistä suoriuduttiin. Hyvä meidän joukkue! Video on striimiltä kuvattu kooste radoista - hetkittäin näkyy enemmän koirakkoa ja hetkittäin vähemmän. 
Frida-mummelia ei juuri Flaksin agilitaamiset tai kisojen äänet kiinnostaneet. Mummeli on nukkunut tyytyväisenä jo hyvän tovin ulkoiltuaan ja leikittyään ensin vinkupossulla.



Kepeetä oloo ja iloista mieltä kevääseen!









Tässä vielä kooste radoista Marian kuvaamana - kiitos paljon!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti