perjantai 7. toukokuuta 2021

Hyvää äitienpäivää!

Oikein hyvää, aurinkoista ja kaunista äitienpäiväviikonloppua kaikille äideille! Toivottavasti ei sada kovin paljoa lunta!




Luonto tarjoaa sini- ja valkovuokkojen lisäksi jo vähän vihreää ja kevään ensimmäisiä kukkijoita. Puissa on pienet hiirenkorvat. Tällä kertaa äitien muistaminen rajoittui postin kautta välitettyihin pieniin tervehdyksiin. Moikkaaminen ei nyt onnistu, kun kety on oireettomana ja negatiivisen testituloksen kera karanteenissa. Muun lauman elämä on saanut jatkua "koronanormisti". Sunnuntain ohjelmassa Teemulla ja Flaksilla on Lohjan agilitykisat. Tällä viikolla kaksikko on treenannut Sannin ja Jennan valvovan silmän alla. 




Muuten viikon ohjelmaan on kuulunut kotoilua koleassa säässä takkaa lämmittäen ja pieniä pihahommia tehden. Viikon jännitysnäytelmä tapahtui pellolla. Siellä kirmaili kuusi rusakkoa, joiden perässä paahtoi kettu, jonka perässä lensi varis. Välillä rusakot hätyyttivät kettua pois yhtenä rintamana takajaloillaan seisten. Kettu sai kuitenkin joukon hajotettua ja nappasi kiinni yhden rusakkosotureista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti