lauantai 6. helmikuuta 2021

Hei vaan helmikuu!

 Helmikuun alun herkkuna meillä on Runeberginkakkua. Teemu taikoi herkun Kinuskikissan ohjeella.  Oikein hyvää ja "oikeanmakuista"! Resepti siis muistiin.

Takkoja on lämmitetty ahkerasti, jotta sisällä on mukavaa oleilla.

Viikko on pitänyt sisällään kauniita ulkoilupäiviä. Frida-mummo ei arvosta pakkasia, joka päivä edes tossut jaloissa eivät auta mummoa liikkumaan, mutta Flaksi kyllä liikkuu ihan mielellään. Eilen tosin Flaksin nenä vei meidät jäniksen jälkien perässä sellaiselle reitille, että päädyin hyvän ja sujuvan alun jälkeen kahlaamaan uppohangessa koiraa kantaen. Mutta periksi ei annettu - siitä mentiin mistä oli meinattu. Pakkasessakin saa ihan hyvän hien pintaan. Lumikengät olisi kivat!







Ulkoilun lisäksi on jatkettu lintulaudan vieraiden tarkkailua. Lintulaudoilla käy sellainen kuhina, että niitä saa täyttää jatkuvasti.


Aamuisin pihassa pyörii kahdesta kolmeen oravaa, Flaksi aloittaa aamunsa siis oravatelkkarin seuraamisella. 






Töissäkin hyödynsimme pakkasta. Tutkimme veden olomuotoja ja teimme jäätaidetta. Harmi vaan, että rakennelma oli hajotettu heti ensimmäisen yön aikana. 



Töissä olen ulkoiluttanut myös suksiani. 
Viikon kohokohta oli Flaksin osallistuminen Markon/Ykslysti treeneihin. Hyppytekniikan ja pienten pätkien kautta ollaan palailemassa varsinaisen agilityn pariin. Markon treeneissä tehty pätkä oli tähän mennessä onnettomuuden jälkeen tehty pisin pätkä. Flaksi käyttää kroppaansa hienosti, ja kroppa vaikuttaisi kestävän asteittaisen liikkumisen lisäämisen hyvin.  Hieno fiilis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti