sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Arkeen palattu

 Arkeenpaluu alkoi kepoisesti kaksipäiväisellä työviikolla. Kovasti kun oli tottunut lomailuun, niin motivaatiota sai vähän kaivella, mutta eiköhän se taas siitä. Viikonloppu on vietetty rauhallisesti liikkuen, lukien ja leväten. Perjantaina kävin aloittamassa viikonlopun Fridan ja Roopen kanssa hyvän mielen höpöilyllä agilityhallilla. Mummokoiran ykkösjuttu oli treenikassin tyhjentäminen (luvatta) leluista. Roopella oli niin paljon kierroksia, että keppien pujottelu meinasi olla haasteellista. Muuten jätkä oli kyllä hienosti kuulolla. Viikonloppuna hallilla oli sen verran enemmän muita innokkaita treenaajia, että me menemme taas ensi viikolla arki-iltana.



Flaksi kävi torstaina Jossun/Ketterä Kettu luona hieronnassa. Jossun näppeihin ei enää erottunut trauman merkkejä Flaksin kintuista - oli vaan normaalia lihaskireyttä ja kroppa alkoi muutenkin lähestyä enemmän Flaksin normaalia kroppaa lihasmassan suhteen. Flaksi on käynyt Teemun kanssa 50 minuutin juoksu(ravi)lenkeillä ja jumpannut ahkerasti. Ensi perjantaina Patricia kertoo mielipiteensä siitä, millä aikataululla lajiharjoitteluun voidaan palata. Hyppytekniikkatreenien kautta paluu kentille on tarkoitus aloittaa, sitten kun siihen lupa heltiää. Toivottavasti pian. Agility kun toimii myös ohjaajan pääntyhjennykseen arjessa. Taitaa olla jo vähän kaipuuta kisakentillekin. Ehkä niitä kisoja joskus keväämmällä järjestetään, ja niihin päästään jo silloin osallistumaankin.


Lauantaina nautimme sellaisesta harvinaisesta valoilmiöstä kun auringosta lenkillämme. Kyllä luminen maisema on kaunis! Lunta saisi tulla vaan vielä vähän lisää, että eteläänkin saataisiin kunnolliset ladut.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti