lauantai 23. tammikuuta 2021

Arkea ja juhlahumua

 Viikko vierähti vikkelästi päivällä töiden ja iltaisin koiratouhujen, lumitöiden ja kirjojen parissa. Flaksi on ollut innoissaan hallireissuilla, mutta selvästi hieman hämmennystä aiheuttaa tekemisen laatu ja määrä: vain vähäiseen rasitukseen tähtäävää määrää hyppytekniikkatreenejä, suoraa ja kerran yksi putki - maksimissaan viisi minuuttia treenikerralla. Flaksihan voisi omasta mielestään paahtaa jo ihan täysillä ja täyttä rataa. Mutta hiljaa hyvä tulee, näin toivomme.

Roope esitteli Teemulle luonnettaan kieltäytymällä lähtemästä treeneistä ja paahtamalla omavalintaista rataa lelu suussa. Frida -mummo kävi peruuttelemassa ja menemässä maihin - mummojumppaa siis Fridan ohjelmistossa.




Perjantaina juhlimme sadatta koulupäivää töissä popcornia laskien (ja syöden) ja illalla herkuttelimme poronpotkaa kotosalla - kiitos kummipoika Niilo perheineen! Tänään etäosallistuimme Nooran ja Aleksin häihin. Viikonloppuun sisältyy siis juhlahumua ajan tapaan, etänä. Kauniit huurteiset puut ovat muisto vain - säätila on plussalla. Pelottavasti näyttää sille, että joudun heittämään hyvästit myös jäälyhdyilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti