lauantai 16. tammikuuta 2021

Iloisia uutisia

 Eilinen visiitti eläinfysioterapeutti Patricia Hirnin vastaanotolla vahvisti sen käsityksen, joka meillä jo taikanäppihieroja Jossun/Ketterä Kettu ja oman näkemyksemme mukaan oli muodostunut - Flaksin kroppa alkaa olla vihdoin toipunut tällistä! Jee! Agilityn pariin päästään siis palaamaan ensi viikosta alkaen asteittain. Ensin tehdään vaan hyppytekniikkaa, pelkkiä suoria hyppyjä ja putkia ja max. 5 min kerrallaan. Sitten pikkuhiljaa ohjelmistoon lisätään vähitellen käännöksiä ja taipumista, muita esteitä ja vauhtia. Sitten toivotaan, että treeni ei tuo mitään yllätyksiä esiin  - tällä hetkellä näyttää siltä, ettei epäonnisesta tällistä jää onneksi mitään pysyviä vammoja tai vaurioita kehoon. Helpottuneella ja iloisella mielellä aloitimme siis viikonlopun vieton kirpakassa pakkassäässä. 


Ohjelmistossa on lintulaudan vierailijoiden tarkkailua.

Jäälyhtyjen tekemistä ja ihailua.




Agilitya Periksen ja Frida-mummon kanssa. Koirista pakkasen kestävin on mitteli, mutta kyllä Roopenkin tassut -25 asteen pakkasessa alkoivat palelemaan.

Perjantaipullat ja tulppaanit Teemu hankki hyvien uutisten kunniaksi. Koiratkin saivat herkkunsa. Niistä ei tosin keretty napsia edes kuvia. 
Frida ja Flaksi siirtyivät ulkoilemaan tossut jalassa. Mummelilta se sujuu ihan tottuneesti, mutta Flaksi-parka ei tossuista perusta, eivätkä tossut meinaa koikkelehtijan menossa mukana pysyäkään. 



Nyt on täälläkin kunnon talvi. Kaunista, kylmää, kuulasta - rauhoittavaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti