sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Vuoden viimeisiä päiviä viedään

 Vuoden viimeisiä päiviä vietetään lomatunnelmissa, ihan rennossa olotilassa. Eckhart Tollen sitaatti on hyvä pitää mielessä: "Worry pretends to be necessary but serves no useful purpose." Niin, ei mikään murehtimalla parane. Tässä vaiheessa vapaita myös isännän yöunet on saatu hyvälle tasolle ja syke kuriin. Hyvä niin. Rennolla mielellä on hyvä olla. 










Sallan lumisista maisemista siirryimme Nummisten valko-vihreään jouluun jo joulupäivän aikana. Ajomatka sujui hyvin, tällä kertaa vitostien kautta ja yhden pysähdyksen taktiikalla. Jouluaatto meni osittain siis lähtötunnelmissa pakaten ja lähdön hetkeä odottaen, onneksi olimme keksineet viettää aattoa oman ajanlaskumme mukaan jo päivää ennen. Oikeana aattona avattiin kuitenkin paketit. Lämmin kiitos kaikille meitä muistaneille! Paketit ilahduttivat kovasti!

Kotona olemme viettäneet viikonloppua ulkoillen ja paljuillen. Kaunista se on lähiympäristössäkin. Ja tapanintepsuttelulla tuli hoidettua tämän vuoden joulusienestys - muutama suppilovahvero pisteltiin poskeen poronkäristyksen kaverina. 




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti