tiistai 29. joulukuuta 2020

Retkillä

 Lomaa on vietetty kotosalla liikkuen, lukien, laiskotellen, siivoten, uusia reseptejä testaillen. Pieni lumipeite ilahduttaa meitä nyt kotosallakin. Flaksi on tehnyt joka päivä omia kuntoutukseen liittyviä hommiaan - lenkkejä, juoksulenkkejä ja jumppia. Tammikuun puolivälissä kuullaan Patrician mietteitä, sitä ennen on jo Jossun tapaaminen heti loppiaisen jälkeen.

Härkis-nacho - pelti oli oikein toimiva. Resepti siis muistiin ja herkkua voidaan laittaa jatkossakin. Kävimme eilen lenkkeilyn liitettynä hakemassa kauppaostokset K-Market Peltolasta ja samalla reissulla nappasimme Pitkäseltä ihanat uuden vuoden kukat. On se helppoa (ja koronavapaata) tuo ruokien ostaminen netin kautta. 

Eilen retkikohteinamme olivat Vanhankylänniemen luontopolku ja Tuusulan puolella sijaitseva Pikku-Koliksikin kutsuttu Sarvikallio. Tänään retkeilimme Sipoon korvessa Kalkinpolttajanpolulla. Koiristakin on kivaa nuuskutella uusilla lenkkipoluilla. Ja kun menee heti aamusta, pääsee ensimmäisenä reitille. 

Vanhankylänniemen tunnelmia:













Oli muuten melkoisen jäätävä tuuli.


Sarvikallion maisemia:











Tänään lenkin jälkeen on ollut kiva löhöillä ja lukea. Ihan en tänä vuonna kyennyt itse asettamaani kirjahaasteeseen, joten se on uusittava ensi vuonna! En siis saanut luettua 52 kirjaa, koska innostuin niin kovasti äänikirjoista ja kirjoja tuli kuunneltua ihan liikaa. Kirjojen kokonaismäärä tälle vuodelle on tällä hetkellä 77, mutta onhan se kuunteleminen ihan eri homma kun lukeminen. Laitan tarkempaa tilannetietoa kun aikaraja on kokonaan ummessa. Silloin paljastuu myös luettujen ja kuunneltujen kirjojen suhde.

Kalkinpolttajanpolun varrelta:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti