maanantai 13. heinäkuuta 2020

Synttärihumua


Frida vietti synttäreitään Nurmaalla Roopen luona. Myös Roope sai jälkitoimituksena meille unohtuneen synttäripaketin. Lahjaluut maistuivat hienosti. Lisäksi Frida leikki hurjasti vinkupossulla. Se onkin mummokoiran lempipuuhaa nykyään.

Lauantaina satoi aika reippaasti, mutta kerkesin napsia kuvia pihan kauniista kukista.





















Pihan lisäksi äidin ikkunalaudalla kukoistavat orkideat.

Sunnuntaina suuntasimme Mikkelin Rantakylään agilitykilpailuihin. Flaksi kurvaili kolme agilityrataa kelpo säässä, aurinko paistoi, ei ollut kuitenkaan liian kuuma.



 Ensimmäiseltä radalta (tuomarina Anne Savioja) Teemu ja Flaksi nappasivat taistelunollan. Pienen ohjaushärön takia Flaksi ei hetkeen ollut ihan tietoinen siitä, mihin suuntaan pitäisi olla menossa, mutta Teemu sai hienosti tilanteen pelastettua, vaikka aikaa korjausliikkeisiin paloikin. Flaksi oli kisan kakkonen, ei huono! Ja nyt on kasassa 4/8 SM-nollaa, kaksi kumpaistakin laatua (hyppy- ja agilitynollia). Tuplanollan metsästys jatkuu edelleen. Keskimmäinen rata oli Jouni Kauton käsialaa - sujuvaa menoa kaksikolta, tosin Flaksi ei ihan osannut omaa osuuttaan eli kontakteja - puomilta vitonen ja keinultakin tuli poistuttua ilman ohjaajan lupaa. Viimeisen radan kaksikko hyllytti, kun ohjaaja napakoitui vaatimaan keinulla pysymistä ja vasta pyynnöstä liikkeelle lähtöä. Oikein! Tuomari-Anne olikin ollut alussa melkoisen kilttinä kun ei antanut Flaksille kieltoa heti ensimmäiseltä hypyltä, jolle lukitus epäonnistui täysin.  Rataprofiili oli sellainen, että ohjaaja sai tassutella paikallaan kun koira kävi hakemassa esteitä. Joskus niinkin. Lähdöt olivat taas tosi vaikeita - eli palaamme niiden harjoitteluun ja kurinpalautukseen. Harmillista, kun moni muu asia on alkanut sujumaan, niin palataan taas taaksepäin tuon lähdön kanssa. Mutta sitähän se tämä harrastus on, aaltoliikettä ja tasapainoilua - ei käy aika pitkäksi eikä elämä tylsäksi kun kokoajan on jokin "korjaussarja" käynnissä.

Yöllä oli rauhallista ajella Mäntyharjulta kotiin ja ihastella tyynen kesäyön kauneutta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti