maanantai 20. heinäkuuta 2020

Hyvän viikonlopun aineksia















 Perinteinen koirien nukkumapaikka mökissä...









Uimista, saunomista, kauniita tyyniä iltoja hienoissa maisemissa, herkuttelua rippijuhlissa, kakkua, kukkia, naurua ja puheensorinaa agilityn iloa unohtamatta. Niistä oli meidän viikonloppu Laukaassa tehty. Kiitos asianosaisille.

Flaksi sai Jyväskylän kisoista pari irtonollaa. Nyt on kasassa 3 hyppynollaa ja 3 agilitynollaa ensi kesän SM-kisoja silmällä pitäen. Ensimmäinen hyppäri meni harjoitteluksi. Ensimmäinen agirata oli nolla, joilla Flaksi sijoittui toiseksi. Keinulla odottaminen söi aikaa, mutta hienosti oli ohjaajalla malttia pitää Flaksia keinulla. Odotuspaikka oli hieman liian ylhäällä,  mutta toisella agiaradalla Flaksi korjasi senkin ja teki hienon keinun. Molemmat puomit toimivat alaosumilla - niistä tuli superhyvä mieli. Toisella agiradalla Flaksi jätti yllättäen kepit kesken. Lähdöt olivat tosi vaikeita. Onneksi viimeiselle radalle Flaksi rauhoittui odottamaan lähtöä nätisti - vikan voitokkaan hyppärin ainoa mokailija oli kety, joka ei saanut puhelimen kameraa millään toimimaan. Radasta ei siis ole todistusaineistoa, mutta se oli päivän paras veto hienoilla rytmityksillä, ohjauksilla ja koiran linjoilla. 








Kotona meitä odottivat näin ihanat kukat. Ja puutarhatonttu Fanni. 💚 Kävimme keskiviikkona Tampereen iltakisoissa kokemuksia hakemassa ja saimme matkalla Soilelta mukaamme Fanni -patsaan. Kiitos, se on aivan ihana!

Tampereen kisoissa Flaksi ei vaan suostunut kahdella ensimmäisellä radalla irtoamaan putkiin, ehkä pientä rytmitysongelmaa oli ilmassa, mutta olisihan nuo nenän edessä olleet putket voinut poimia ilman suurta palautteenantoakin. 😂 Ensimmäisellä agiradalla toimi puomi, toisella ei sekään, eikä lähdöt. Sellaista se on joskus. Paras veto oli hyppäri, jossa kuitenkin napsahti rima ja melkein siivekekin nurin.

Nämä kuvamuistot ovat Mikkelin kisoista. Kuvat: Essi Rahikainen








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti