lauantai 4. heinäkuuta 2020

Heippa vaan heinäkuu!

Kesäkuu kaasutteli kaukaisuuteen ja heinäkuu on täällä. Kesäkuun helteiden jälkeen luonto kiittää heinäkuun alun sateista. Kesä on aina kesä, satoi tai paistoi. Toisaalta muutamat sadepäivät tuntuvat ihan rauhoittaviltakin välissä.
































Koiralauma on tosin laittanut vastaan sadesäällä lenkkeilyn suhteen. Aika jännä juttu, että vesipeto-Fridakaan ei voi lenkkeillä sateessa, vaikka muuten voi pludata altaissa vaikka kuinka ja paljon. Luuta voi möyriä maahan myös vesisateella, mutta kävellä ei tietenkään kovin mielellään voi.



Viikon ohjelmaan on kuulunut jälleen agilitytreenejä ja pihahommia sekä kirjojen lukemista. Tai oikeastaan kuuntelemista. Olen viime aikoina kuunnellut enemmän kuin lukenut. Se kun onnistuu samalla, kun touhuaa jotain muuta, esim. kaataa pihan laidan pajukkoa. Roope ja Flaksi ovat toimineet työnjohtajina ja valvoneet, että osaan toimia oikein. Fridasta ei ole samoihin hommiin, hän kun vaatii kovaäänisesti kävynheittopalvelua.

Roopen kanssa emme sitten kerenneet epiksiin tällä erää. Episten aikaan oli niin kuumaa keliä, ettei meistä ollut osallistujiksi. Treenihallilla Roope kävi kuitenkin iloisesti kaasuttelemassa. Tänään Roope palasi etelän lomaltaan takaisin kotiinsa Nurmaalle. Kiitos iskä ja äiti! Mahtaakohan poika olla yhtä väsyksissä kun Flaksi?



Irene oli kuvaamassa viime tiistain Jennan treeneissä. Näin hienoja kuvia Irene Erling napsi Flaksista tällä kertaa.






Tässä kooste tiistain treeneistä. Alun innari oli hieno onnistuminen!

Torstaina ajelimme Lempäälään sateisiin iltakisoihin. Flaksi nappasi voittonollan illan ensimmäiseltä agiradalta.  Ensimmäinen SM-nolla on siis plakkarissa. Toista ei tullut, kun Flaksi yllättäen irtosikin keppien sijaan putkeen, ja tästä siis hylly. Aika pienestä lähtee nyt irtoamaan eteenpäin. Hyvä niin toki, ja hyvä huomio jatkoa ajatellen. Huomenna uutta yritystä parin hyppärin verran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti