sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Mistä onni löytyy?

Onni löytyy koiran hierojakäynniltä, jossa todetaan, että koira on fysiikaltaan hyvässä kunnossa, eikä pahoja jumeja löydy.

Onni löytyy ystävän kanssa iltateetä juodessa.

Onni löytyy Sannin valkkuryhmän vuoden ekoista treeneistä, joissa Flaksi kirmailee iloisena ja hienosti. Upeita puomeja ja puomilta kepeille menoja!


Onni löytyy ajatuksesta, että töissä arviointikeskustelut alkavat olla voiton puolella.

Onni löytyy lompakosta löytyvästä museokortista.

Onni löytyy Luonnontieteellisestä museosta. Vaikka ilmastonmuutosnäyttely ei pelkkiä myönteisiä ajatuksia mieleen tuonutkaan, se laittoi ajattelemaan.














Onni löytyy Kiasmasta Yhteiseloa-näyttelystä ja erityisesti Ragnar Kjartanssonnin koskettavasta musiikillisesta elämyksestä "The Visitors". Hesarissa arvioitiin, että teos imee mukaansa tavalla, johon harva teos pystyy. Tämän allekirjoitan täysin. Vielä kerkeää kokemaan, näyttely on auki 2.2.2020 saakka.


Onni löytyy Hakasalmen huvilasta, jonka Mieliala - Helsinki 1939-1945 herättää ajattelemaan, että vaikka nykyaikana monenlaisia ongelmia onkin, on meillä moni asia oikeasti todella hyvin. 
Onni löytyy Ateneumista, jonne vesisateessa jonotettuaan pääsee ihastelemaan Helene Schjerfbeckin taidetta ja Ruovesi -näyttelyä. Oli ilo huomata, että taide kiinnostaa ihan jonoksi asti, eikä ollut edes ilmaisia sankoja jaossa!

Onni löytyy alennuksessa olevasta Pandan lakusta.

Onni löytyy lauantaisaunasta ja jalkakylvystä.

Onni löytyy tulppaaneista.

Onni löytyy rauhallisesta koti-illasta ja kirjan lukemisesta.

Onni löytyy hiljalleen omaan tahtiin tehdyistä kotitöistä. 

Onni löytyy takkatulesta.

Onni löytyy epiksistä, joissa Flaksi kävi kokeilemassa ota-estettä (keinua) kisavireessä. Ja sehän meni yllättävän hyvin! 

Onni löytyy siitä, että Janakkalan koirakerho ottaa epiksiin ilmot etukäteen ja julkaisee aikataulut ja lähtölistat etukäteen. Mikä ihana aikaa säästävä palvelu! 

Onni löytyy siitä, että mummokoiran sisälle livahtanut kakka on kova kikkare, eikä kukaan astunut vahingossa sen päälle. 

Onni löytyy kesäloman suunnittelusta. Sitä ennen on onneksi hiihtoloma ja pääsiäisen pitkäviikonloppu. Onni löytyy vapaa-ajasta, vaikka töissäkin ihan kivaa onkin. 

Onni löytyy kotoa. 




Elämässä on paljon asioita, jotka ovat tosi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti