sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Mukavaa joulun odotusta!

Viikkoon on mahtunut jälleen mukavia treenihetkiä ja oivalluksia. Tiistaina Flaksi treenasi keinua (tai ota -estettä) Jennan opissa. Matto siirrettiin maasta keinulle ja voi vitsi miten hienosti Flaksi oivalsi mitä nyt odotetaan. Kotona on tehty matolla keinun käännöksen pohjatyötä. Ehkä tästä vielä hyvä tulee. Ainakin Flaksi on hyvä treenaaja. Aika näyttää miten pää kestää kisoissa. 👀  Roope on käynyt treenaamassa ohjaukseen tulemista. Jätkästä on hetkittäin selvästi ankeeta, kun ei saa itse päättää touhottamisen suuntaa. 😜 Oikeasti Roope kyllä treenaa myös tosi mielellään myös sitä, mitä pyydetään. Vaikka välillä juokseekin putkeen-putkeen-putkeen.

Pieni lumikerros maassa tuo iloa ja valoa. Aivan uskomaton vaikutus sekä maisemaan, valoisuuteen että ihmisten mielialaan. Pieni pakkanen on niin piristävää. Lenkit on niin paljon mukavampia nyt! Kauhulla siis odotamme ensi viikoksi luvattua lämpimämpää säätä.




Töihin liittyvä to do -lista on tehty. Se on melkoisen pitkä erityisesti suhteutettuna jäljellä oleviin työpäiviin ennen joululomaa. Ei auta kun suorittaa yksi asia kerrallaan. Niinpä ensimmäistä adventtiviikonloppuakin on vietetty koiratouhujen ohella töitä tehden. Ja nenää niistäen. Kyllä, ihan uskomatonta, olen taas flunssassa.

Flaksi kävi eilen Ojangossa yhden hyppyradan taktiikalla. KATin kisoissa oli tosi onnistunut lähtö. Se olikin tärkein tavoite. Hyvin rata sujui muutenkin, yksi rima tippui, joten tulokseksi tuli 5. Aika oli pari sekuntia muita nopeampi. Tänään Hyvinkäällä myös ok lähtö, mutta harmillinen hylkääntyminen ihan loppumetreillä kun Flaksi eksyi väärälle esteelle.  Nimi ei ole kisatulosten suhteen enne, mutta taitava tyttö Flaksi alkaa olemaan. Kisaaminen on kivaa, tuloksista viis!  Jatkossa kisataan sellaisella asenteella, että jokainen kisapäivä on juhlapäivä!

Irene Erling nappasi Flaksista muutaman kivan kuvan eilen Ojangossa. Kiitos jälleen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti