lauantai 14. joulukuuta 2019

Täsmäisku kisoihin

Eilen kävimme yhden startin taktiikalla Riihimäellä RIMAn kisoissa. Flaksi otti hyppäriltä nollavoiton.  Se olikin tarpeen, jotta saatiin vuoden loppuun rankingiin täydet kolmesataa pistettä ja Flaksi pääsi taas kiinni jaettuun ykkössijaan. 15 nollavoittoa kalenterivuoden sisään siis plakkarissa, hyvä Flaksi ja Teemu!

Tiistaina kävimme hakemassa lisävinkkiä keinutreeniin Jennan luota. Jenna huomasi, että Flaksilla on epävarmuutta keinun loppuosaan liittyen. Niinpä tällä viikolla on käyty leikkimässä ylöstuetulla keinulla -  maahan menoja, nenäkosketuksia, herkun syömisiä kurkottaen, pyörähtelyjä...jospa se toisi itsevarmuutta keinun loppuun eikä tarvitsisi jatkossa ponkaista keinulta pois. Mattotargettia on jo pienennetty - Flaksi pysähtyy keinulle hienosti ota -asentoon ja odottaa vapautusta, on ohjaaja sitten edessä, sivulla tai takana. Kaikki tämä toki vielä ilman suurta vauhtia. Mutta eteenpäin ajatuksella "mikään ei estä pieniä ja suuria ihmeitä toteutumasta milloin tahansa". 😅

Jyrä kävi Maran kanssa perjantaina minun ja Flaksin kanssa hallilla. Jyrä oli pätevänä ja saimme tehtyä takaakiertoja hypylle, vaikka putken suu oli houkuttimena ihan vieressä. Hienoa!

Tällä viikolla on juhlittu Teemun synttäreitä. Juhlaillan ohjelmana oli ruotsin opinnot Helsingissä - lahjana mm. kasa ruotsinkielisiä pokkareita luettavaksi. Tiedämme siis mitä teemme joululomalla! Ainakin luemme. 6 työpäivää ja hengähdyshetki koittaa - ihanaa!





Eilen kävimme Vantaalla Pyhän Laurin kirkossa laulamassa Kauneimpia joululauluja popimmin. Houseband säesti ja sovitukset olivat hieman erilaisia, ei siis kuultu perinteisiä urkuja lainkaan. Kaunis kirkko, taitava bändi ja mukava kokemus. Tänään leivotaan karjalanpiirakoita ja pipareita. Koitetaan katsella myös jokin kuusi plantaasilta. Ihanaa joulunodotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti