tiistai 10. heinäkuuta 2018

Täyden kympin Frida

Paljon onnea pikku-Frida, Friiduli Piiduli, Ritva, Frii, Fritsu, Tiitiäinen, neiti Fredriksson! Sydänviasta huolimatta hyvin pyyhkii.  <3








Synttäreitä vietettiin päivää etuajassa koirien puuhamaassa Touhussa ja Temmellyksessä Kellokoskella. Fridasta parasta oli jalkapallon kanssa juokseminen. Pitänee hommata sellainen kotipihaan. Roope ja Flaksi pääsivät osallisiksi touhuilusta, eivätkä moisia palloja huomanneetkaan kun oli muuta mielenkiintoisempaa. 
























Karsintojen jälkeen on keretty viettää taas yksi viikonloppu agilityn parissa. Käytiin siis Joensuussa Agiråkissa. Puitteet ja järjestelyt oli kohdillaan ja majapaikka Kaksi kalaa Tuupovaarassa ei pettänyt tälläkään kertaa. Kisoista ei sen sijaan ole sen kummemmin kerrottavaa. Hyviä pätkiä, kokonaisuudet ei vaan toimineet. Flaksin ekaa perjantain rataa ei ole edes videolla, sen verran sekaisin oltiin matkustamisen jäljiltä molemmat, että minä en osannut kuvata, eikä isäntä kyennyt taitotasonsa mukaiseen ohjaukseen. Tulos 5, ihme kyllä, koira oli hukassa enemmän kun kerran radan aikana. ;)Perjantain hyppäriltä hylly (esteen ohitus)
Myös Roope oli reissussa mukana, ja toimi oikein mallikelpoisesti sekä kisapaikalla että majapaikassa. Hotelliin ei kuitenkaan uskaltauduttu, siellä olisi ehkä ollut liikaa vilinää haukkuherkälle.



Roope täytti 7.7. kokonaiset 5-vuotta, mutta tunnustettakoon, että tämä pääsi henkilökunnalta kisaamisen tuoksinnassa vallan unohtumaan. Asia korjattiin Fridan kanssa puuhamaa-keikalla. Ja olihan se agility Joensuussa toki Ropsun mielestä melkoisen siistii!  Ihan parasta, että Roope oli todella toimintakykyinen isoissa kisoissa ja hälinässä.
Ennen lähtöä kotoa tuli otettua tästä synttärisankarista edustuskuvia, onnea Roope, Ropsu, Toope, Peris, Pörriäinen, "Katin" pikkupoika! 




Heikosta kisamenestyksestä huolimatta reissusta jäi hyvä mieli.
Kisapaikka oli oikein hyvä.

 Majapaikka oikein rauhallinen.


 Ilomantsissa käytiin Viinitornissa maisemia katselemassa.















 Kaksi Kalaa saa meidät vieraaksi taas maaliskuussa kun on Pogostan hiihdon aika.








Ennen seuraavia seikkailuja kukkia, koiria, kirjoja ja kesäruokaa kotona! :)

































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti