sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Flaksi - agilityvarjovalio

Näyttelytulos uupuu, mutta tarvittavat agilitysertit on plakkarissa. Hyvä meidän joukkue! :) Välillä tulee siis onneksi onnistumisiakin agilitykisoissa. Eilen Mikkelissä Flaksi ja Teemu kaasuttelivat yhden agilityradan voittoon.







Meillä Roopen kanssa meni eka rata höpöilyksi. Hyppärillä Roope törmäsi jopa muuriin, mutta ei onneksi satuttanut itseään. Agilityrata muistutti jo enemmän agilitya, vaikka kontaktipintoihin ei jätkä kerennyt matkan varrella osuakaan. ;) Kontaktityö on kesken, se on tiedossa. Maltti on valttia siinäkin hommassa, sitä siis harjoitellaan. Molemmat. 

Flaksin ekan Mikkelin radan tulos oli 10, kun hyppärillä putosi rima ja Flaksi otti vitosen hyppimällä Teemua vasten. Päivän viimeisellä radalla ei onnistunut keinu eikä irtoaminen, mutta keskimmäisen radan onnistumisen voimalla oli hyvä tulla hymy huulilla kämpille. Tässä siis Flaksin valioitumisrata.

Kiva, että onnistuminen tuli Mikkelissä. Torstaina HAUn kisoissa Flaksi ei päässyt toiselle radalle ollenkaan, ja toinen meni hyllyksi.

Viikkoon on mahtunut myös kulttuuririentoja. Keskiviikkona kävin äidin kanssa Salmelassa ja Waltteri Torikan ja Arto Paju Big Bandin konsertissa. Konsertti oli hyvä, mutta ensi kesäksi voisi silti katsoa jonkun muun konsertin. Taiteilijoista Antti Hakkarainen, Paavo Pelvo, Mi Kuoppa, Igor Baranov ja Netta Tiitinen jäivät erityisesti mieleen.










Bongattiinpa Salmelasta Teemu Selännekin, joka oli käynyt katsomassa suomalaisten urheilijoiden kuvia.


Kotipihalla kukkii nyt nätisti. Onneksi kakankakkaa metsästävä Frida kirmaavine kavereineen ei ole saanut pahoja tuhoja aikaan. ;)



























Vanha runkopatja sai uuden elämän kesäpetinä. Siinä on hyvä lukea kirjaa. Ja koirat tykkää pehmeästä pedistä viileässä varjopaikassa.

 Nyt on saatukin nauttia kunnollisista lomakeleistä ja kauniista illoista. Mikäpä onkaan siis ollut ajellessa Mäntyharjun ja Mäntsälän väliä.


 Roopen Mikkelin kisojen ehdoton kohokohta oli kromfohrländer Lissu. Valitettavasti tunne ei taaskaan ollut molemminpuolinen.









 Miekankosken kahvilassa on tullut käytyä tänä kesänä kahteen kertaan. Kävimme katsomassa Katjan kuvaamia karhuja - upeita otoksia oli. Ja hienot maisemat auringonpaisteessa näyttivät erityisen hyviltä. Ja lohivoileipäkakku maistui.

 Vuohijärven luontokeskuksen Järviemme veijarit -näyttely oli hieno. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!







Rakkauspuiston kukat kukkivat myös nätisti. Uusi kesäkohde oli Elvingin torni. Sillä onkin mielenkiintoinen historia ja sieltä oli hyvät näkymät.







Näillä säillä on hyvä ottaa Flaksin malliin ihan vaan rennosti! :) Nautitaan lämpimistä säistä eikä valiteta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti