torstai 7. kesäkuuta 2018

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Niin sitä taas porskuteltiin läpi kouluvuodesta ja ollaan lomatunnelmissa. Aikasta ihanaa. Toukokuu oli huippu lämpimine keleineen, ja töissä tuli tehtyä monta mukavaa retkeä. Päivät kuluivat joutuisasti. Viimeiseen työviikkoon haettiin vauhtia Kotkan reissulta. Kotkan kukkaiskisat toivat talouteen yhden amppelin tuloksella 5 ja sijoituksella 2. Muuten Flaksille napsahti hyllyjä. Kisailun lisäksi käytiin kaupunkikävelyllä Sapokassa. Se on kyllä upea paikka! Suosittelen Kotkaa kauniine puistoineen kesäretkikohteeksi ihan kaikille. :)











 Roope oli toukokuun meillä, ja kontaktiprojekti eteni mukavasti. Josko sitä jossain vaiheessa kesää sitten agilityradoillekin uskaltautuisi. Tässä viimeisin kisaratamme Kirkkonummen kisoista. Voitto tuli tuloksella 10. Nollaradat antavat edelleen odottaa itseään. Onneksi olen tunnetusti hyvin kärsivällinen ihminen. ;) Roopeen olen enemmän kuin tyytyväinen, niin hienolla asenteella jätkä ratoja painelee.






Viimeisen työviikon ohjelmaan kuului töiden lisäksi pihahommia, pakkailua ja ratatreenejä. Juhan treeneissä medikromfojen ohjaajat löysivät yhteisen haastavan kohdan radasta, ja yhteislenkillä puitiin sitäkin muun höpötyksen muassa. Kiitos mukavasta seurasta Minna ja koirat! Tässä tämä kromforivistö - kovin ovat erinäköisiä samanrotuisia. <3


Alppiruusut kukkivat tänä vuonna pihassamme viime vuotta vähemmän, mutta kauniita nuo ovat silti. Lämpimän toukokuun ansiosta kukinnasta saimme nauttia jo aiempaa aikaisemmin. Loman aloitus on lähtenyt mukavasti. Roope on palautettu kotiinsa Nurmaalle. Sielläkin oli upeita kukkia. Kiitos koiran lainasta iskä ja äiskä! <3

Pinjan ylioppilasjuhlien kautta suuntasimme Äijälään mökkeilemään. Siellä kaverinamme oli ainakin miljardi hyttystä. Talviturkit tuli heitettyä, vaikka puhe lämpimästä järvivedestä olikin jälleen silkkaa puppua! Loman ensimmäinen kirja tuli luettua ensimmäisenä varsinaisena lomapäivänä. Hieno avaus siis.











Saariselän maisemiin saavuimme normaaleissa kesäkuun alun keleissä. Muutama lämpöaste, hetkittäisiä vesi/raekuuroja ja hetkittäistä auringonpaistetta. Iisakkipää ja Kiilopää on katsastettu koiralenkeillä, Teemu on pyöräillyt, kirjanlukeminen on jatkunut, nukuttu on pitkään ja hartaasti ja kävimmepä jo Lennun ja Reiman luona kylässäkin. Oikeaa lomailua. Ja mikäs tässä lomaillessa, kun kotona on "talkkari" pitämässä talon ja kukat kuosissa. :)

Kuvia Iisakkipään kävelyltä:
























Hyvin jaksoivat parsonmummotkin, joten seuraavaksi suuntana oli Kiilopää. Siellä olikin meneillään reitin parannustyöt ja portaiden uusinta. Tunturilla kohtasimme myös Kaijan koirineen, muutkin agilitaajat saapuvat pikkuhiljaa.
































Jatkamme lomailua hiljaisuuden vallitessa. ;) Kotitalkkarille kiitos! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti