keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Tyytyväisellä on eilispäivä arkistoitu

nykyhetki järjestyksessä ja huominen pikaisen tarkistuksen kohteena. Tässä kohtaa vuotta selviää ainoastaan tekemällä listoja ja kirjoittamalla kaiken orjallisesti kalenteriin muistiin. Vaikka kaikki on työrintamalla hyvin ja ajallaan hoidossa, on toukokuun turbulenssi jonkinasteisena vakio. Aina. Silti. Kaikesta huolimatta.

Teemun ja Flaksin agileireily Strömforsissa oli oikein onnistunut. Puitteet olivat kuulemma hulppeat - aivan loistava halli, mukavaa ja laadukasta koulutusta ja onnistuneita treenivetoja, maistuvaa ruokaa, hyvää seuraa, kaunis miljöö ja kelitkin hellivät. Viikonloppu kotosalla työleirillä meni myös joutuisasti. Parveke tuli siivottua ja muutama muukin pieni askare kesää varten hoidettua kuntoon.







Arki-illat viuhuvat ohi pihalla puuhastellessa, koiria lenkittäessä ja treenaillessa. Viime perjantain Minnan agitreenit olivatkin Roopen osalta sangen mainiot, vaikkakin kalliinpuoleiset ja aiheuttivat sydämentykytyksiä. Juuri ennen koko radan suoritusta Roope sai lelusta palan irti. Ja koska Roope ei nyt taida olla ihan peruspikkumitteli, Roope päätti, ettei missään tapauksessa luovuta saalista minulle. Sen sijaan lelunpala päätyi Roopen mahaan, ja Roope oksentamaan. Onneksi lelunpala tuli heti ensimmäisessä yrityksessä ulos, eikä mitteli sentään niin terrieri ollut, että olisi samaa palasta uudestaan yrittänyt hotkia (toisin kun suuri rakkautensa Fanni).

Lauantaina kävimme Lahdessa kisaamassa. Ei mennyt ihan putkeen suorituksellisesti se reissu, mutta kivaa meillä oli silti.

Sunnuntaina kurvasimme PORSKin kisoihin Porvooseen. Flaksi ja Teemu juoksivat neljä rataa.






Eka agirata hylly (keinun treenaaminen)

Agirata hylly (putkesta ei löytynyt A-esteelle meno)

Kolmas agirata hylly (ensin kielto putkelta, myöhemmin puomin jälkeen hyppy suoraan vaikka piti kiertää)
Viimeiseltä radalta, hyppäriltä, nollavoitto



Maanantaina kävimme Roopen kanssa Riihimäellä kisoissa. Ohjaaja oli ihan kujalla, mutta koira kulki kivasti. Teemun ja Flaksin iltakisat tänään eivät tuottaneet kisakirjamerkintöjä, mutta hyppäri oli toiminut tänäänkin parhaiten. Yksi rima vaan putosi. Ja näin minä videolta hienon puominkin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti