keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Flaksin ekat SM-kisat

Flaksin ekat SM-kisat jäivät osaksi agilityn kasvutarinaa ilman glooriaa. Neljä rataa, 2 hyllyä kaksi vitosta. Perjantain iltakisan hyppäri taisi olla kisarupeaman paras veto. Hienoa oli se, että kolme neljästä lähdöstä onnistui hyvässä vireessä ja kaksi puomia oli nappisuorituksia. Oman vuoron odottelu karsinoissa on aika jännää puuhaa - siinä saa ohjaaja keksiä kaikenlaista kuonokosketuksesta jalkojen välissä istuttamiseen ja koiran rauhoittamisrapsutteluun samalla kun koettaa keskittyä omaan ratasuoritukseensa. Perjantain iltakisan ekalla radalla kepit olivat useille koirille täysin tekemätön paikka. Niin myös Flaksille. Hyppärillä tuli vain rima alas ja kepeille menossa oli epäröintiä, josta ei kuitenkaan tullut ratavirhettä. Lauantaina Flaksi starttasi JAU.n joukkueen ensimmäisenä koirana radalle. Radalta tulokseksi valitettava hylly, kun ohjaaja pienen epäröinninhetken seurauksena ei toteuttanutkaan ohjaussuunnitelmaa, ja yksi hyppy tuli napattua kahteen kertaan. JAUn medijoukkue oli lopulta kuudes kokonaiskisassa, Anniina ja Valtti saivat vitosen puomilta, Anu ja Budi ja Eeva ja Ville taituroivat nollat. Sunnuntaina ei irronnut finaaliratapaikkaa kieltovitosen seurauksena. Viikonlopun aikana tuli treffattua myös Flaksin siskoja Nixiä ja Rauhaa sekä veljeä Skumppaa. Ihanaa kun Flaksi treffasi kaikkien kanssa niin nätisti. Nixi ja Rauha edustivat sisaruksia finaaliradalla. Rauha starttasi sinne vallan piikkipaikalta. Finaaliradalta kumpaisellekin hyllyt, mutta taitavia tyttöjä ohjaajineen ovat! :) SM-tunnelmaan kuului myös vierailu mököpuulla ja kisaeväät ja lepo kotosalla.










SM-kisoissa talkoilimme myös esteiden ja roskisten roudaamisen muodossa. Sitten onkin pari päivää tuijoteltu kukkia ja lepäilty. :D

















 Kinuskillaan kerkesin Raisan ja Eerikan kanssa salaattilounaalle. Se on kyllä vierailemisen arvoinen kahvila Kellokoskella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti