sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Ranteet auki-agilitya

Taas tuli kerättyä kokemusta kisakentiltä. Mian sanoin, varsinaista ranteet auki-agilitya. ;) Ropsu antoi perjantain iltakisassa hieman palautetta surkeasta ohjauksesta. Ei kannattaisi ryntäillä ja himmata ennen estettä ilman kunnollista lähetystä. Ei käynyt pahasti, mutta kun verisuonen päältä ranteesta näykkäsee, näyttää tilanne aluksi pahemmalle kun onkaan. Kotkan kisoissa tänään ei tullut kukkia, mutta rata meni kuitenkin astetta paremmin. Lisää vaan treeniä ja kisakokemusta. Siihen nähden minkä verran yhteistä ratatyötä on takana, jokaisesta onnistuneesta pätkästä saa olla todella tyytyväinen, ja olenkin. Roope on hieno pieni mies! Rotuisekseen vauhdikas ja hyvällä moottorilla varustettu. Tässä vielä pätkä tiistain Jennan treeneistä.

Flaksille taas myös lisää kokemusta. Se viimeinen nousunolla kakkosista todella antaa odottaa itseään, ja on monessa kisassa ollut todella pienestä kiinni. Tänä viikonloppuna tuntui, että oli taas kauempana, ja  että moni melko hyvin sujunut asia ei sujunut ollenkaan. Oli radoissa toki paljon hyvääkin, ja lähdössä vire oli tänään astetta parempi. Eihän sinne kolmosiin nyt sinänsä mikään kiire ole, eikä tietysti asiaa, ennen kuin kokonaisuus alkaa pysymään kasassa, mutta kun treeneissä on jo mennyt niin näpsäkästi ja monet vaikeahkotkin asiat ovat sujuneet. Töitä on yritetty tehdä. Niin että kyllä harmittaa, ihan kaikkia osapuolia, mutta ei passaa jäädä siihen tunteeseen vellomaan. Shit happens. Ja sitten eteenpäin.  Positiivisuus on valinta. Eikös se niin ollut? Kyllä se luokkanousu sieltä tulee jos on tullakseen.

Perjantain KKK:n iltakisoissa ekalla radalla ohjaaja taisteli hienosti radan loppuun, vaikka meinasi mennä nenälleen kesken kaiken. Harmi vaan, että oli onnistunut tutustumaan väärin rataan. Toisella radalla ensimmäisen esteen lukitus ei onnistunut.  Hypärillä muun säädön lisäksi yksi ylimääräinen hyppy, mutta alku oli hyvä.

Kotkan kisoissa ei Flaksillekaan kukkasia. Kaikenlaista pientä säätöä. Hypäriltä 10. Samoin ekalta agiradalta. Toiselta agiradalta 15, ei toiminut keinu eikä puomikaan. Niin että jatketaan harjoituksia. Onneksi kesäloma alkaa pian. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti