lauantai 20. toukokuuta 2017

Kesä tuli!

Lämpö helli perjantaina oikein olan takaa. Lämpömittari huiteli 28 asteen tietämillä, ja koirat hengailivat tyytyväisinä pihassa. Osa varjossa, osa auringossa. Istuskelin iltamyöhään paljussa ja silloinkin oli vielä tosi lämmintä. Hyvälle näytti keli lauantaina ja vielä tänäänkin. Toivottavasti eivät jää tämän kesän ainoiksi lämpimiksi päiviksi.





Tällä viikolla on treenattu Roopen kanssa puomia. Vähän meinaa olla tapana sellainen pompsahtava alastulo, mutta  koitetaan opettaa pojalle, että juosta se vaan pitää loppuun saakka, ei passaa pomppia. Tiistaina käytiin Jennan treeneissä hupailemassa. Roopella oli vauhti päällä, ja kuski meinasi välillä pudota vähän kyydistä. :P

Viime sunnuntain kisoista Fridan kanssa voisi mainita sen verran, että eka rata oli kelpo hylly. Menin onneton ohjaamaan yhden hypyn vain väärin päin. Hyppärillä olikin sitten jo enemmän säätöä. Mutta kivaa meillä oli.

Teemu ja Flaksi tekivät melkoisen kimuranttia kiemuraa Jossun kevään viimeisissä treeneissä. Tuli myös vahvistettua keppiosaamista. Hyvin kuskikin jaksoi flunssasta huolimatta. Tämä yhteistyö jatkuu syksyllä kesätauon jälkeen, se on sovittu!


Viikonloppuun on mahtunut pikkuisen pihahommia, paljussa pulikointia, koirien lenkitystä, epistelyä ja Sana soi Stadissa -tapahtumaa (kirkon musiikkijuhlat). Tuo viimeksi mainittu on ollut isännän ohjelmassa kevään aikana omatoimilaulutreenien muodossa, ja nyt sitten torstaista alkaen yhteistreeneissä ja esityksessä mukana ollen Helsingissä. Olin kuuntelemassa, hieno oli. Ennen Helsingin reissua kerkesin käydä Flaksin ja Roopen kanssa putkirallissa epiksissä. Roopelle oli hieman kuuma keli, joten otimme vain yhden kierroksen. Radalla tuli hieman kieltoja pimeistä putkikulmista, mutta mukavaa oli. Flaksi teki onnistuneet lähtötreenit ja kaksi kiekkaa rallia. Ekalla yrityksellä saimme yhdeltä putkelta kiellon, mutta toinen yritys meni puhtaasti. Saamme kuulemma tiistain treeneissä palkintoja, en kerennyt jäädä katsomaan tuloksia. ;)


Nyt Roopen kanssa oman pihan treeneihin. Aamusta ei ole liian kuuma. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti