sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Keväisiä hetkiä, luontoretkiä


Pohjoisrinteessä kukkii sinivuokot. Niitä on runsaasti tällä seudulla. Keskiviikkona kävimme kavereiden somepostausten vinkkejä lukeneina Laukkosken luontopolulla. Siellä oli sinivuokkojen lisäksi jo runsaasti valkovuokkoja. Kaunis reitti, lehtomaisemaa. Hieman pitäisi opastusta kyllä päivittää. Onneksi Fanni osaa aina autolle takaisin. ;)
















Omassa pihassa on nautittu hetkittäisestä auringonpaisteesta. Haravointihommien ajaksi valkoiset on laitettava sisälle tai parvekkeelle. Mikä siinä on, että kaikki työvälineet pitää lähtökohtaisesti tappaa? Siis vaikka on noin valkoinen ja kiltin ja lauhkean näköinen.
Flaksi kävi Patricialla ennaltaehkäisevällä fyssarireissulla ja yllätti kaikki olemalla kiltisti aloillaan. Mitään erityisen pahaa jumitustakaan ei löytynyt. Samoilla vartalon hallintaan ja symmetriaan tähtäävillä jumpilla mennään, ristikkäisjalannostoilla, istu ja seiso luutyynyn päällä, peruuttamisella. Itse pitäisi vaan olla ahkera ja myös tehdä noita jumppia oikeasti säännöllisesti. ;)

Eilen oltiin oman seuran kisoissa talkoilemassa ja kisasinpa Fridan kanssa pitkästä aikaa kolme rataa. Ekan radan jälkeen kävin jäähylenkillä niin leveä hymy naamallani, että tutut luulivat minun tehneen onnistuneen radan. Vielä mitä! Onnellinen olo johtui siitä, että mihinkään ei sattunut radan aikana. Kyllä se taas tästä! Pitää vaan olla topakampi ja napakampi, ettei ole ohjauksissa valovuotta myöhässä. Frida oli hieno. <3 No, puomit oli kyllä hitaita, mutta ei jumituta siihen. Tässä eilisen eka rata. Jos on ältsin iloinen siitä, että koira näyttää kerrankin ponnistavan vaivattomasti okserille ja kiljuu kovaa, niin se koiraparka saattaa silkasta säikähdyksestä tuoda sen riman kuitenkin alas. Koskakohan sitä oppisi olemaan hiljaa? :P No ei ainakaan tällä tokalla radalla. Eikä vielä kolmannellakaan... Ehkä ensi kisoissa. Jos vaikka juoksisi oikeasti ja yrittäisi ohjata ajoissa ja ilman pulinoita, siinäpä tavoitetta yhdeksi kisakerraksi. ;) Fridalla oli onneksi kaikesta huolimatta ihan kivaa.



Illalla ihastelimme kuumailmapalloa. Heillä oli hieno lentokeli. Paljukausi on myös avattu! Aika kovasti se vielä vuotaa, mutta onneksi kaivossa on paljon vettä.

Tänään käytiin pitkästä aikaa Jyrää moikkaamassa Ojangossa. Jyrä olikin innokas treenaaja. Flaksi kokeili myös hiekkakentällä juoksemista, ihan on eri laji kun tekonurmella kaahailu. Irtoaminen taitaa olla hiekassa vielä astetta tekonurtsia haastavampaa, joten treenilista senkun kasvaa. ;) Onneksi kesä ja loma on ihan kohta täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti