lauantai 13. toukokuuta 2017

Puomitreeniä ja Pyhtään kisat

Tällä viikolla on treenattu puomia. Puomilta itsenäisesti eteenpäin esteille irtoamista ja sivulle kääntymistä. Jennan treeneissä tiistaina kepit löytyivät puomin jälkeen oikein näppärästi. Jossun kanssa tehtiin kääntymisiä, ja alkuun pelkkä palkka sivussa aiheutti loikkimista. Onneksi saatiin vahvistettua myös onnistuneita osumia. Myös Heini oli apuna kahden kentän vauhdikkaissa puomitreeneissä. Pyhtään kisoissa eilen olikin juuri sellainen puomilta poistuminen, jota oli ennalta treenattu. Hyvin sujui kisatilanteessa! Lähtö on tosi hankala edelleen, ja vaatii työstämistä. Mutta itse eka rata sujui yhtä pudonnutta rimaa lukuun ottamatta varsin mallikelpoisesti.  Toisella radalla alku onnistui näpsäkästi, mutta puomin jälkeinen virhe sai seurakseen muutakin säätöä. Hyppäri oli taas kelpo menoa, vaikka Flaksi kahteen kertaan samaan putkeen lipsahtikin. ;)

Napattiin Flaksin kanssa Heinlahdessa lämppälenkillä kuva ennen jokaista rataa.



Aurinko paistoi, vaikka olikin hieman viileää. Oikein passeli ulkokisakeli. Erityisen tyytyväinen voi olla siihen, että Flaksi teki mukavasti töitä hiekkakentällä ja irtosi esteille. Sekään kun ei ole mikään itsestäänselvyys. Kisareissulla tuli vietyä myös orvokit mummon haudalle ja ajeltua pizzalaatikoiden kanssa Nurmaalle. Käytiin iltaisella äitienpäivävisiitillä ja napattiin Roope treenileirille kun tyttöjen juoksut on vihdoinkin ohi. Illalla kotiin ajellessamme oli pakko pysähtyä kuvaamaan tätä kaunista maisemaa. Näimmepä yhdellä pellolla hirven pienine vasoineenkin. Hieno kevätreissu siis!





Kohta lähden Fridan kanssa äitienpäiväkisoihin. Roope lähtee kisaturistiksi mukaan. Pojalle on illaksi oma halliaika kyllä varattu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti