keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Treenejä, treenejä, treenejä

Roope on ollut meillä jo reilun viikon tehotreeneissä. On tehty pihamaalla keppejä ihan lyhyissä tuokioissa. Neljä keppiä menee jo aika hyvin. Lisää treeniä, ja eiköhän se Ropsukin kohta jo pujottele. :)

Lisäksi on käyty Iinan ohjatuissa treeneissä ensin Teemu Flaksin ja sitten minä Roopen kanssa. Jätkä yllätti positiivisesti lukemalla rataa ja irtoamalla hienosti esteille täysin uudessa paikassa! Iina tunnisti miehen myös veljensä Vilpin kaltaiseksi menijäksi.

Ullan hyppytekniikkatreeneissä kävin viime viikolla molempien juniorien kanssa. Flaksi meni lujaa, ja Roopekin hoiti osansa kunnialla. Se kuitenkin huomattiin, että vaikka poika on ahne, ei  hyppytekniikassa kannata käyttää nameja palkkana. Vire ja tekeminen on ihan eri näköistä kun targettina on lelu. Sillä siis jatkamme!



Viikonloppuna Flaksi ja Teemu leireilivät NAS-tiimissä. Oli tehty hyppytekniikkaa, radan pätkää Teemun ja Niinun valvovan silmän alla ja Leenan kanssa kehikkotreenejä. Set pointissa oli hyppytekniikkatreeneissä käyty neljässä kympissä. Kotiläksynä on treenata ainakin takaaleikkauksia ja suuntakäskyjä kehikolle. Myös putkijarrut ovat treenilistalla. Jumppalistaan lisätään tasapainotyynyllä takajalat ja etujalat kiertää-liike ja pyöristyksiä. Mialle suurkiitos treenien kuvaamisesta!

 Minä kokkailin viikonloppuna. Kylässä kävivät molempien äidit ja Outi. Tuli nähtyä Maija-näytelmä Latoteatterissa. Se oli oikein hyvä! Ensi vuonna siis Vennyä katsomaan. Paljun turvotus otti aikaa, mutta nyt siitä pääsee nauttimaan tähtitaivaan alla. Talon maalausprojektikin on valmis.




Flaksi on treffannut Nixi-siskon ja Zivy-bc:n kanssa. Taitaa juoksut olla tuloillaan. Sillä lailla käsilaukusta sai nuori uros. Zivy olikin kasvanut sitten viime näkemän. Myös treeneistä väsynyt Nixi sai siskolta karjuntahoitoa. Roope on kuitenkin saanut toistaiseksi ihan nättiä kohtelua. :)





 Tänään haukuttiin myös oravaa puussa.
 Ja Fridakin kirmaili jälleen Roopen kanssa.


 Myös syksyllä tuntuu löytyvän kauniita kuvattavia kohteita luonnosta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti