sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Aluevalmennusryhmää, Mikälie-kokoontumisajot, kouluttajien leiri

Viikonloppu menee nopeasti, kun on monenmoista mukavaa ohjelmaa. Perjantaina olimme Nina Mannerin treeneissä. Irtoamis- ja käännöstreeni oli mukavaa ja hyödyllistä niin Roopelle kuin Flaksillekin. Roopen kanssa ratatreenissä ohjaaja ei taipunut valssiin, mutta kivaa meillä oli kaikkinensa. Roope irtosi mukavasti, mutta käännöksiin pitää ohjaajan kyllä antaa vihje aikaisemmin. Fridakin pääsi treenaamaan. Suorat hypyt eteenpäin on vaikeita, mutta kun kierroksia on riittävästi (lelu näkyvissä targettina) niin sitten mennään rennommin. Kokeiltiin myös sitä, vaikuttaako ohjaajan vauhti hyppäämiseen. Ensin juoksi Teemu, sitten minä. Vaikutti sille, että hitaamman kanssa on hieman helpompaa hypätä. Voi Fridaa. Ja Teemua, joka joutuu hölkkäämään radalla. ;) Radanpätkää neiti painoi sitten taas paljon suuremmmalla kaasulla ja helpomman näköisesti, kun ei ollut niin kovin niitä suoria hyppyjä. Tässä myös Flaksin tyylinäyte radalta.

Ajelin lauantaina Roopen kanssa kahdestaan päiväretkelle Roopen kasvattajan Pian järjestämälle Mikälie-koirien leirille. Leirillä oli monenmoista ohjelmaa näyttelytreeneistä koiratanssiin ja agilityyn sekä juoksutreeneihin. Siellä Ropsu tapasi mm. Maija-mummonsa. Retki meni hienosti, ja meillä oli mukavaa. Poika sai kehuja hienosta turkistaan. Kyselin tietävämmiltä turkinhoito-ohjeita, mutta ei sille kuulemma tarvitse tehdä mitään. :D

Sunnuntaina oli JAU:n kouluttajien leiri. Ensin kirmattiin Fridan ja Fannin kanssa Jenni Leinon radalla. Teemu ja Frida tekivät heille hieman harvinaisempia poispäinkäännöksiä oikein onnistuneesti. Fanni oli ihan super. Kun neidin kanssa tekee aksaa harvakseltaan, taitaa tähdet osua oikeisiin asemiin paremmin. Oli niin kivaa! Iltapäivällä olo vuorossa Outi Harjun treenit, joissa junnuosasto treenasi monenlaisia perusasioita, mm. takaaleikkausta ja valsseja. Mukavaa oli. Ihan ei Roopella ollut perjantain veroista moottoria tänään, ehkä väsymys painoi, tai sitten juuri radalle mennessä mieleen juolahtanut ihana Ruuti-parson sekoitti pojan pään. Pieni mies pääsee huomenna kotiinsa lepäämään. Jatkamme näitä kotitreenejä ja muita juttuja sitten taas toisen kerran. Lepoa on luvassa myös akkalaumalle. Loppuun vielä kooste Flaksin viimeaikaisista treenihommista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti