sunnuntai 20. syyskuuta 2015

On parempi sytyttää kynttilöitä kun kirota pimeyttä


Nyt on päästy siihen aikaan vuodesta, kun pimeä yllättää. Tänään Frida kerkesi iltaulkoilullaan marinoimaan turkkinsa jossain yök niin ihanassa. Minä en nähnyt koiraa, ja koira ei kuullut minua. ;)

Lauantai-illan ohjelmassa oli kromfohrländereiden 60-vuotisjuhlat. Mukavaa leppoisaa rupattelua ja uutta mielenkiintoista kuultavaa rodun historiasta Suomessa. Enpä tiennyt, että rodun kasvattajana on toiminut Maria Åkerblom.

Tänään kisasimme KAT:n kisoissa Järvenpäässä. Teemu ja Frida tekivät hyppärinollan ja me Fannin kanssa pidimme yleisöä jännityksessä. Hihityttää tuo rata edelleenkin. Taisteltiin hyppy hypyltä eteenpäin, ja sitten vaan kävi hups. ;)

Roope on kotonaan Mäntyharjussa, mutta tässä hieman fiilistelyä siitä, mihin vaiheeseen keppiprojekti jäi.  Koska minä olen aivan onneton palkkauksen ajoituksessa, teimme työnjaon keppien opetuksen suhteen uusiksi. Teemu kouluttaa molemmat junnut. Flaksi on tosin jo edellä. Ihmekös tuo, kun treenikertoja on hieman helpompi järjestää tiheämmin. Tässä eilisen Flaksin keppitreenit. Kyllä se palkka taisi Flaksillekin hieman myöhässä lentää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti