sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Fanni Manninen 9 vuotta!


Meidän äkämökö ilopilleri Fanni Manninen täyttää tänään jo yhdeksän vuotta. Aika lentää! Fannin kohdalla valehtelisin, jos väittäisin, että päivääkään en vaihtaisi pois. Päiviä vaihtaisin useita, koiraa en ikinä, vaikka aina Fannin kanssa ei pärjää ilman pitkää pinnaa ja hyvää huumorintajua (minulla ei aina ole kumpaakaan). Pois vaihtaisin kaikki eläinlääkärissä peläten vietetyt hetket milloin minkäkin syyn takia (kyyn purema puolivuotiaana, tappeluhaavat, vierasesineet mahassa....). Fannin kanssa on koulutuksellisesti agilityn saralla kokeiltu sitä sun tätä, ja siihen nähden pikku akka vetää radalla ihan hienosti. Fanni on malliesimerkki siitä, että huomaamattaan koiran voi ehdollistaa vaikka miten omituisiin juttuihin. Fanni on tainnut kouluttaa meitä enemmän kun me sitä! Fanni elää sloganilla piippaamalla ja vaatimalla pitkälle! Toivottavasti vielä monta vuotta.

Varsinaista agilitytähteä Fannista ei tullut koskaan, vaikka se agilitysta nauttiikiin. Neiti kiehuu niin yli, ettei kisaamisesta aina meinaa tulla mitään. Vireenhallinta on myös taitolaji, sekin on huomattu. Teemun kanssa kisatessaan Fanni saattoi kirmata kisakentältä myös kesken leikin mamman jalkoihin, mutta eipä akka ole pysynyt hanskassa aina minullakaan. ;) Toisinaan kulkee kun enkeli ja toisinaan ei! Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu kun Fannin kanssa lähtee radalle. Fanni harrastaa edelleen agilitya kerran viikossa JAU:n treeniryhmässä ja kisaillaankin harvakseltaan. Me ollaan Suomen kärkipäässä hyllylistalla! :D Ikäisekseen neiti on siis erittäin hyvässä kunnossa, ja harrastamista jatketaan ainakin toistaiseksi. Niin kauan kun meillä molemmilla on hauskaa ja Fannin fysiikka vaativan lajin sallii.

Fanni 2007
 Fanni 2008
 Fanni 2011


Fanni, Frida ja Flaksi saivat synttäreiden kunniaksi erityisherkkuaamiaisen ihan jokainen. Viikonloppuna Zivy kävi jälleen leikkimässä Flaksin kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti