torstai 27. kesäkuuta 2024

Jos se ei haasta sinua...

 ...se ei muuta sinua. Tämän aamun omatoimitreenit JAUn hallilla olivat varmasti kehittävät radanluvullisesti. Haastavat linjat oli Kähärän Tero kuvioihin suunnitellut, ja saimme kokeilla osissa useampaan kertaan pikku pätkiä  ennen kuin rata meni läpi kokonaisena pätkänä. Menihän se tietysti! Mutta piti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Puomin lähellä olevat leijeröinnit tuntuvat olevan ihan tekemätön paikka, niissä suullisen vihjeen ohi menee aina puomi. Hyvä huomio jatkoon. Lisäksi muistuttelimme puomin käännöskäskyjä. Puomi ja keinu toimivat hienosti! Ensi viikko onkin sitten agilitylepoa kun ohjaaja on pyöräretkellä.


Palataanpa vielä kertaalleen myös Agifestien tunnelmiin. Fluffy and furry care bears (Teemu ja Flaksi, Laura ja Remu, Einari ja Papu ja Mervi ja Remi) oli joukkuekisan toinen - hienoa! Palkinnot olivat paremmat kuin halliSMkisoissa. Hih. Flaksi otti omalla osuudellaan puomivitosen muuten hyvällä radalla. Voi kun pääsisimme ensi vuonna vielä radoille tuossa hienossa tapahtumassa! Aika näyttää.


Kotosalla on nautittu lämmöstä ja tehty pihahommia hiki pinnassa. Sellaista sopivaa kesän viettoa, kivaa ja "kurjaa" tasapainossa. Ja on siirrytty nukkumaan parvekkeelle! Paitsi Roope, joka edelleen nukkuu itsekseen sisällä. Hassu pieni eläin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti