torstai 4. heinäkuuta 2024

Agilityvapaalla

 Flaksi on viime lauantain maajoukkueleiripäivän jälkeen viikkovapaalla agilitysta. Ohjaaja on pyöräretkellä. Sen etenemistä voi seurata täällä.

Mukava rento leiripäivä piti sisällään sekä ulkokenttätreenit että sisäkentällä joukkueviestiharjoitukset. Tämän lisäksi ohjaajat  pääsivät tutustumaan footbicin saloihin. Pallotreenit on aloitettu jalkaterien lihasten vahvistamiseksi. Teemun kireä etureisi sai huippukylmähoitoa, ja katsotaan auttaisivatko uudet pohjalliset alaselkäjumituksiin. Ainakin jalkaan saa laittaa uudet nopeat sukat, kun lähtee seuraavan kerran kisaamaan.
Ennen maajoukkueleiriä kävimme pitkästä aikaa myös JAUn hallilla ihan omatoimitreenailemassa.
Flaksin lepoviikko on pitänyt sisällään autossa nukkumista, uusien paikkojen tutkimista ja Patrician hoitokerran. Veimme Flaksin kanssa Teemun Raaheen, josta pyöräretki starttasi. Raahessa Flaksi tapasi Martta-koiran. Raahesta poistuimme Kalajoen kautta, jossa kävimme lenkkeilemässä meille uusissa maisemissa vesisateessa. 






Laukaassakin pyörähdettiin pyöräilijää viedessä. Kiitos ruokahuollosta!




Tällä hetkellä pyörä siis liikkuu polkemalla, mutta huomenna se taas nostetaan Caddyn katolle kun pyöräretkeijät saapuvat Saarijärvelle, josta menen heitä noutamaan. 

Me olemme Flaksin kanssa viettäneet aikaa täysihoidossa Nurmaalla. Toki kävimme äidin ja Ropsun kanssa jo vähän retkeilemässäkin. Yhdistimme Patrician hoitokertaan Kotkassa puistokävelyn.


Hyvä oli kävellä kun lihasjumit oli avattu.





Ruusut tuoksuivat ihanalle Sapokassa. Kotkan puistot ovat kyllä ihan suosikkejani.





Agilityvapaalla on myös ihan vaan levätty lenkkeilyn lisäksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti