keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Vähiin käy, ennen kuin loppuu

 Kesäloma meinaan. Pari viimeistä lomaviikkoa on vietetty lähinnä kotosalla. Teemu on poiminut talven varalle mustikat, minä olen ostanut vadelmat, lakat ja mansikat. Marjoja on sitten mukava popsia aamupalaksi pitkin talvea. On luettu, tehty kotihommia ja vähän agilityakin. Lähinnä irtoamista ja koiran itsenäistä toimintaa. On meinaan kuntoutettu ohjaajan pientä nilkkavammaa, joka sattui tällä kertaa ihan kotipihassa mustikansiivoamisen tiimellyksessä. Katseet on suunnattu kuitenkin luottavaisesti kohti Tanskan PM-kisareissua ja sitä seuraavia Valkeakosken SM-kisoja. Meidän tiimillä nyt vaan tuntuu olevan aina hieman omanlaisensa tapa valmistautua isoihin kisoihin. 









Tässä hengitellään Flaksin kanssa hyviä ajatuksia ja iloa sisään. Joogattu on. 




Kävin koirien kanssa yhden yön reissulla Nurmaalla ja kävimme äidin kanssa Repoveden maisemissa Kuutinlahden kesäkonsertissa. Musiinkin kuuntelu kauniissa luontokohteessa hienossa kesäillassa oli kyllä upea kokemus!






Nyt sitten hetkeen keskittymistä. Kukkia, koiria, kirjoja. Aktiivista ensi viikolla koittavan arjen unohtamista. ;) Ehkä pieniä kevyitä retkiä. Kuten eilen Porvooseen suuntautunut Runebergin kodin vierailu.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti