sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Työleirin töitä, agilitytreenejä ja juhlahumua

 Team Flaksilla on ollut nyt ilahduttavan usein mahdollisuus Jennan treeneihin. Tämän viikon maanantaina Jenna oli kouluttamassa JAUn hallilla, ja tietysti osallistuttiin. Kivaa oli! Treenien yhteydessä nähtiin myös Flaksin Nixi-siskoa ja Päikin toista koiraa Nioa.




Keskiviikkona oli myös Maijun treenit, joissa Flaksi ilahdutti itsenäisellä tekemisellään ja irtoamiskyvyllään. Hieno pieni eläin, ai että! Ohjaajan reisi kesti treenaamisen kun ei kauheasti revitelty juosten.

Aivan huippua oli myös se, ettei perjantaisella Jossun/Ketterä Kettu käynnillä suuri treenimäärä tuntunut mummon kehossa. Superkroppainen tyttö! Toki mennään päivä kerrallaan kuulostellen ja iloitaan jokaisesta yhteisestä agilityhetkestä ja -retkestä!

Tällä viikolla on lisäksi paiskittu työleirin töitä (puuhommia ja puutarhahommia) sekä kestitty vieraita. Perjantaina meillä kokoontui JAUn koulutustoimikunta ja eilen viime kauden ansioitunut ja mitalisadetta sekä maajoukkuepaikkoja niittänyt valmennusryhmä juhlien merkeissä. Mukana menossa on myös Soilen Afo-koira. Kivaa ja kesäistä!





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti