lauantai 19. marraskuuta 2022

Taas mentiin!

Maanantaina Sannin treeneissä ohjaaja oli hetkittäin hieman kuutamolla. Vaikka rata oli opeteltu hienosti etukäteen ulkoa, unohtui oikea suunta vauhdin huumassa kun samaa hyppyä mentiin sen seitsemän kertaa. Oikein hyvä muistinkehittäjä tämä harrastus siis!

Torstain Steffin treeneissä Flaksilla oli kierroksia koneessa enemmän kuin tarpeeksi, ja rimatkin roiskuivat, kun neito yritti hyppiä liian ideaaleilla linjoilla eteenpäin.


Vähän samalla mentaliteetilla oman agilityhauskuttelunsa hoiti myös Roope - ilman älyä ja jarrua, innolla ja suurella energialla. Ropsun treeneistä ei ole todistusaineistoa.

Eilen olimme Lohjalla LÄGIn kisoissa. Tällä kertaa suorituksiin saatiin sitä toivottua tasaisuutta - kaikki radat olivat siis oikein kelpoja. Ekalla hyppärillä Flaksi tosin ei lähtenyt heti hakemaan keppejä vaan pyörähti ympäri - tuomarin kiltin linjan (joka oli kaikille sama ja tasapuolinen) vuoksi kieltoa ei kuitenkaan tullut, aika riitti pyörimisestä huolimatta voittoon. 

Agiradalla viimeistä hyppyä ennen piti myös tehdä piruetti, mutta sekään ei kostautunut, vaan aika riitti silläkin radalla voittoon. 
Triplavoittonolla oli lähellä, mutta ei nyt sentäs kuitenkaan makeaa mahan täydeltä. Nopeimmalla ajalla puomivitonen viimeiseltä radalta. 
Ensi sunnuntaina uutta matoa koukkuun Vantaalla! Sitä ennen lepoa, lenkkeilyä, yhdet treenit ja ohjaajan vimmattua ruotsin opiskelua. Kurssit pakettiin ennen joulua. Pidetään peukkuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti