sunnuntai 6. marraskuuta 2022

Peris is back!

 Viimeisin postaus oli varsinainen lyhyestä virsi kaunis. Viikkoon mahtui treenien lisäksi jo ennen tuota postausta tapahtunut sellainen mainittava asia, kun työhön liittyvään koulutukseen osallistuminen. Lähdimme siis työparini Liisan kanssa täydennyskoulutukseen HY+ järjestämään Koulun kestävää hyvinvointia rakentamassa -kokonaisuuteen. Ensimmäiset lähiopetuspäivät olivat oikein antoisia, virkistäviä ja ajatuksia herättäviä. On mielenkiintoista käydä syväluotaavaa keskustelua muiden opettajien kanssa. Omaan työhön saa mukavasti uutta näkökulmaa ja vinkkejä asioista, joita haluaa ottaa pian kokeiluun omassa luokassa ja omassa työyhteisössä.


Ajelimme eilen Kotkan ja Parikan hautausmaan kautta Nurmaalle kakkua syömään. Kakun syönnin lomassa rutisin yhden koiran tänne lainaksi, onhan yksi koira huushollissa ihan hävettävän vähän. Roope onneksi lähti oikein iloisesti mukaan. Ja isä liisasi koiran ilman mutinoita - kiitos! Ennätimme hautausmaareissulle myös Mäntyharjulla. Kummatkin isovanhempien haudat tuli siis kynttilöitettyä Pyhäinpäivän kunniaksi. 

Täällä on luun- ja herkunsyöntitalkoot. Ainoana koirana Flaksi on vaan piilotellut herkkuja ympäri nurkkia. Nyt niitä on ilmeisen hauskaa kaivaa yksissä tuumin esiin rouskutettavaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti