lauantai 12. marraskuuta 2022

SM-nollat kasassa

Viikkoon on sisältynyt töitä, opintoja, agilitya ja kulttuuria. Maanantaisten valkkutreenien lisäksi olimme perjantaina Maiju Korhosen ison kentän treeneissä. Tässä treenikoostetta. Kivaa oli, ja rata tuntui helpohkolta. Takaakiertojen lähetykseen mietittiin tarkkuutta, että koira pääsee suorittamaan itsenäisesti ja vauhdikkaasti, kun ohjaaja ei ole esteellä ja linjalla tai peitä kierrettävää kohdetta.

Tiistaina pääsin katsomaan kulttuuripolkuyhteysopettajan roolissa kutsuvieraana nykysirkusta. Nuua Companyn Menwhile mykistytti ihan positiivisella tavalla. Hyvin oli monitasoisesti kuvattu nykyrumbaa ja heräteltiin arvo-pohdintaa kahden jonglöörin toimesta. Eilen illalla sitten Järvenpään teatterin Titanic-musikaali. Melkoinen ponnistus porukalta - kannatti käydä katsomassa.

Päivällä ennätimme kahden startin verran kisoihin.

Yleensähän kisataan koko rahalla💸, mutta eilen käytiin kokeilemassa vain puolet radoista Agilityklubin kisoissa. Petr Pupikin radat laittoivat sekä ohjaajat että koirat liikkumaan. 🔥Siistii! Eka rata onnistui (0, 🥇). Hyvä meidän joukkue! @flaksimus 😍Hieman piti jännittää, että löytyykö se oikea keppien sisäänmeno, mutta onneksi 💡syttyi viime hetkellä ja Flaksi hoiti. 💎 Toinen rata olikin sitten alkuun 💩, mutta oli silläkin hetkensä. 🤩 Siellä ne kepitkään eivät hoituneet. Treenilistalle muistutteluun ✅ Se tuli taas muistutuksena, että vaikka on hoppu, on oltava huolellinen ohjauksissa. 🥕 Aina ei voi onnistua, eikä tätä harrastusta kannata ottaa turhan ryppyotsaisesti. 🤭Videon ääniraita on ainakin sangen viihdyttävä. Kiitos seurasta ja kannustuksesta jälleen agilitykamut!

Roope oli mukana Flaksin fanipoikana lenkkeilemässä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti