maanantai 5. syyskuuta 2022

Taas viikonloppu reissussa

 Viime viikonloppua vietimme Laukaassa. Nyt on siis oltu kolme viikonloppua peräjälkeen reissussa, seuraavana ja siitä eteenpäinkin ollaan tiukasti kotosalla. Mukavahan reissussa on olla, mutta kotihommat jäävät kyllä auttamatta tekemättä. Ja olisihan sitä, kaikenlaista pientä ja tähdellistä tekemistä myös täällä.

Viikonloppuna juhlittiin Harrin viisikymppisiä. Kivat oli hipat, ja tanssittua tuli kovasti ja paljon. Flaksi odotteli Neron ja Afon kanssa mummolassa nukkuen.
Lauantaina ennätimme nostalgiaretkelle Multamäen luontopolulle. Palasimme siis vihkipaikalle reilun 18 vuoden jälkeen. Mukava lenkki oli se, ja kauniita maisemia. Toki puut olivat kasvaneet hieman maiseman ihailua rajoittamaan.


Mukavan viikonlopun päätteeksi olimme vielä oman seuran kisoissa. Minä olin talkoohommissa mikin varressa kuuluttajana ja Teemu ja Flaksi kisasivat. 


Olipas kivaa! 🥳 Vähän oli lähdöt sillä hilkulla, että kumpi kertoi milloin mennään. 😅 Hienoja onnistuneita irtoamisia ja yksi kisakirjamerkintäkin (voittonolla toiselta agiradalta). Hyppärin mokan kartturi ottaa omaan piikkiinsä kun unohti kertoa Flaksille kääntymisestä. Kety otti nöyränä vastaan palautteen puomiosaamisen heikkouksista. 😉🤣 Fanitetaan tripla-sertihai-Makua - onnea Kaisa ja Maku ja Muka, nollantekijät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti