tiistai 26. heinäkuuta 2022

Pöksy-Flaksi

 Flaksi aloitti 13.7. juoksut. Roope oli silloin täällä, mutta iloksemme huomasimme, ettei kastroitu Peris ollut moksiskaan Flaksin juoksuista, vaikka asian noteerasikin. Sen verran loman viettoa juoksuasia kuitenkin muokkasi, että yhdet vieraat kolmine uroskoirineen jouduimme siirtämään syksyyn. Meillä on ollut myös kesäflunssa. Ei koronaa, mutta jotakin perusräkätautia. On siis ollut hiljaiseloa, kukkien tuijottelua, Teemun tenttiin lukemista ja pieniä puuhalandian perustalkootöitä. 






Kävin siivomassa "kesämökin". Nyt siellä kelpaisi vaikka eräillä yön yli, jos siltä tuntuu.

Omalta tontilta olen kerännyt myös kantarelleja soositarpeiksi.

Ropsu on tällä hetkellä kotonaan Nurmaalla, koska meillä oli vieraana Nero ja Afo emäntineen. 







Veimme Roopen Nurmaalle ja ajelimme Laukaaseen Joutsan ja Viherin sillan kautta.




Kävimme päiväseltään mökillä saunomassa, uimassa ja suppailemassa.






Perjantaina ajelimme isomman pystykorvapojan kanssa Nurmaan kautta Nummisiin. Nero oli hieman hämmentynyt reissuilusta, mutta hienosti meni automatkat ja oleilu vieraissa paikoissa juoksupöksy-Flaksin kanssa. Myöskään kastroitu Nero ei reagoinut juoksuihin mitenkään, ei, vaikka Flaksi hieman itseään tarjottelikin.

Viime päivät ovat pitäneet sisällään kyläilijöitä ja kulttuuririentoja. Ensin Taidekeskus Salmela Mäntyharjulla. Hieno oli näyttely tänäkin vuonna!




Sitten Suomenlinna, jonne menomatkalla ihailimme Helsingin keskustan kauniita kukkaistutuksia.









Nero ja Flaksi eivät päässeet Suomenlinnan reissulle mukaan, vaan joutuivat tyytymään Nummisten lenkkimaisemiin. Hyvin nekin kelpasivat!

Sunnuntaina vuorossa olivat Ainola ja Halosenniemi.









Illalla rymysimme vielä Teemun, Flaksin, Soilen, Afon ja Neron kanssa puronvarsilenkin. Kyllä kelpasi paljuilla sen lämpimän ja haastavahkon lenkin jälkeen.


Maanantaina Sarvikalliolle pääsivät koiratkin mukaan. 




Kiitos kyläilijöille, nähdään taas! Nyt täällä touhutaan taas pihahommia, tenttiin lukemisia ja lepäilläänkin välissä. Hyvin nukuttaa parvekkeella. 













PS. Ensimmäinen kisailmo sitten polvileikkauksen on tehty - lauantaina kokeillaan kisaamista IHAHin kisoissa Vantaalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti