lauantai 6. elokuuta 2022

Kisat korkattu puolen vuoden tauon jälkeen

 

Ensimmäinen kisarata sitten loukkaantumisen oli I-HAHin kisoissa Vantaalla Anne Saviojan hyppyrata. Hienosti Teemun polvi kesti kisaamisen, vaikka ensimmäisellä radalla askellus hieman varovaista olikin. Kaksi seuraavaa rataa kulkivat jo vähän rennommin. Heti ensimmäinen kisarata oli puhdas, pitkillä kaarteilla irtosi sija 4. Hieno paluu kisakentille siis!

Päivä sujui nousujohteisissa tunnelmissa. Seuraavalla radalla oli kisan nopein aika, mutta koska Flaksi ei osaa edelleenkään kovassa vireessä puomin loivia poistumisia, tuloksena oli vitonen puomin alastulolta. Sillä pääsi kuitenkin sijalle 3.


Viimeinen rata oli  nollavoitto. Flaksi osasi hienosti käännöskäskyn puomilla, ainakin ohjaajan iloiseksi yllätykseksi, ehkä vähän ketynkin. 


Kisojen lisäksi on käyty myös Sepon ja Steffin treeneissä. Steffi laittoi sekä ohjaajan että koiran hikoilemaan. Sepon tekniikkatreeni oli pienemmällä puolella, joten sekä ohjaaja että koira pääsivät hieman vähemmällä. Kivaa oli, kummankin treeneissä! 





Omalla hallilla käytiin myös juuri EO-kisamatkalta palanneen Sannin ison kentän treeneissä. Siellä oli hienoa irtoamistreeniä Flaksille!


Agilityn lisäksi on tehty puuhommia, kerätty marjoja ja pakastettu niitä ja touhuiltu koirien kanssa lenkkien merkeissä. Roope on siis palannut Nummisiin!





Toki kerkesimme Ropsun kanssa kaksin käydä yhden yön reissun Nurmaallakin. Kävimme äidin ja enon kanssa kesäteatterissa. Kiitos seurasta, oli kivaa!





Näin hienoissa tunnelmissa lenkkeilimme aamulenkin Nurmaalla, vaikka lenkkikaveri ei alkuun erityisen innokas ollutkaan.

Afo, Soile ja Iinis kävivät kylässä. Afo on kyllä hassu pieni syliBC! Eli mieluiten ihan iholla ja huomion keskipisteenä. Tässä yritin lukea lehteä, mutta lehden sijaan näkymä oli Afon kuono.

Viimeisellä lomaviikolla olemme vielä saaneet nauttia lämpimistä päivistä ja öistä, parvekkeella on ollut kiva viettää pimeneviä iltoja ja nukkua yöt.







Tänään kävimme Janakkala Openissa kolmen radan verran. Ropsu oli kiltti kisaturisti, Flaksi hieman vähemmän kiltti kisaaja. Kierrokset olivat taas kaakossa ja lähdöt ja esteille irtoaminen vaikeita. 
Ensimmäinen rata oli Jan Egil Eiden käsialaa - hienoa oli se, että ohjaajan liike kulki suunnanmuutosvarsahyppyjen kera hyvin. Koiran tekemisessä olisi ollut hieman toivomisen varaa. Eka radalta hylly.

Reetta Pirttikosken agiradalta vitonen puomin loivalta poistumiselta, muuten hienosti sujunut rata. 

Viimeinen rata meni ihan läskiksi. Ei muuta kun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
Oli mukavaa nähdä paljon tuttuja. Ja ihanaa ja mieltä lämmittävää, kun niin moni kävi tsemppaamassa ja toivottelemassa tervetulleeksi takaisin kisaamisen pariin. Kiitos ihan jokaiselle!
Flaksi tapasi kisoissa myös Sumo -veljen.



Loma on nyt lopussa. Kaipa sitä joutaa palaamaan töihin, vaikka hyvin nämä viikot viuhuvat ihan vapaallakin. Tsemppiä töihin paluuseen ihan jokaiselle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti